Dani Oțil „pleacă” de la Neatza? Ce va face prezentatorul de la Antena 1 după ce i se va naște copilul

Dani Oțil „pleacă” de la Neatza? Ce va face prezentatorul de la Antena 1 după ce i se va naște copilul
Dani Oțil „pleaca” de la Neatza

Dani Oțil numără lunile până când va deveni tătic pentru prima dată. Frumoasa lui logodnică Gabriela Prisăcariu este însărcinată în cinci luni, iar cele două vedete își vor întâmpina copilul în luna august, în apropierea zilei de naștere a celebrului său viitor părinte. Ce va face prezentatorul de la Antena 1 după ce i se va naște copilul.

Dani Oțil „pleacă” de la Neatza?

Și, pentru că tot vorbim despre copii și responsabilitatea enormă care o reprezintă creșterea și educarea lor, Dani Oțil s-a gândit mai bine și a ajuns la o concluzie. Simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut anunțul, în direct, la Antena 1. Dani vrea să plece de la Neatza? Nu, stați liniștiți, nu este nici vorbă de așa ceva.

În urma unor discuții despre parenting, prietenul lui Răzvan Simion s-a gândit cum ar fi să lipsească primii doi ani de lângă cel mic și iubita lui, având în vedere cât de des ar trebui să se trezească, noaptea, pentru a hrăni bebelușul. Binențeles, totul a fost spus în spirit de glumă, în dulcele-i stil caracteristic.

Dani Oțil: Îți trebuie 3 ani de facultate, în ziua de azi, ca să faci parenting din ăsta. Mi s-a spus căm după ce mi se naște copilul, o să mă ocup de Antena 1 Zalău. Da, nu o să primesc bani, eu o să dau bani ca să fac asta. Mă întorc după un an jumate sau doi. Când învață copilul să-și lege șireturile?

Răzvan: Stai să vezi când vor striga „tati” pe stradă și te vei întoarce și tu, să verifici.

Dani Oțil va fi tată de băiat

La sfârșitul lunii aprilie, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat care este sexul bebelușului care crește în burtica frumoasei blondine. Se pare că simpaticul matinal va fi tată de băiat, lucru de care este foarte entuziasmat. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor:

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, în exclusivitate pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI