Răzvan Lucescu, victorii în serie în Grecia. Pe ce loc se află PAOK, echipa antrenată de român

Răzvan Lucescu, victorii în serie în Grecia. Pe ce loc se află PAOK, echipa antrenată de român
Răzvan Lucescu și echipa sa n-au mai cunoscut înfrângerea din 5 decembrie, anul trecut

Răzvan Lucescu, victorii în serie în Grecia. Tehnicianul român trece printr-o perioadă deosebit de fastă cu echipa sa, PAOK Salonic. În ultima etapă de campionat, elevii lui Răzvan Lucescu au câștigat cu 1-0 partida disputată împotriva formației Atromitos, unde evoluează Denis Alibec și Dorin Rotariu.

Răzvan Lucescu, victorii în serie în Grecia

Răzvan Lucescu, victorii în serie în Grecia Echipa PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 , echipa Atromitos, în etapa a 23-a a campionatului grec de fotbal. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Jose Crespo, în minutul 57, scrie news.ro.

În echipa lui Răzvan Lucescu, atacantul Alexandru Mitriţă a fost titular şi a jucat până în minutul 82. La oaspeţi, atacantul Dorin Rotariu a jucat tot meciul, iar Denis Alibec a intrat pe teren în minutul 67. Formaţia din Salonic ocupă locul 2, cu 47 de puncte, la 9 puncte de liderul Olympiacos, care a învins-o tot cu 1-0 pe AEK Atena, echipa de pe locul 3.

Pe ce loc se află PAOK, echipa antrenată de român

Răzvan Lucescu a ajuns cu echipa sa la cel de-al 15-lea meci fără înfrângere, în toate competițiile. Ultimul eșec s-a consemnat în 5 decembrie, 2-3, cu Ionikos. Revirimentul grupării din Salonic s-a produs o dată cu victoria din Conference League în fața celor de la Lincoln, în 9 decembrie, scor 2-0.

Rezultatul a adus nu doar calificarea în play-off-ul competiției, ci și startul unei serii incredibile de 15 partide fără înfrângere, în toate competițiile. Mai mult, din cele 15 meciuri, 12 s-au terminat cu victoria echipei lui Răzvan Lucescu.

Miercuri, Răzvan Lucescu și elevii săi au reușit o calificare spectaculoasă în semifinalele Cupei Greciei. Echipa din Salonic a câștigat dramatic, scor 2-1, cu AEK, chiar la Atena. Iar românul din lotul lui Răzvan Lucescu, Alex Mitriță a fost eroul alb-negrilor, înscriind golul victoriei în al șaptelea minut al prelungirilor.

Împlinește 53 de ani chiar în ziua meciului din Conference League

Meciul din tur, desfășurat la Salonic, s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0. La finalul întâlnirii, Răzvan Lucescu și-a criticat dur adversarii pentru prestația arătată pe parcursul jocului.

„Nu mă aşteptam la o asemenea abordare din partea lui AEK. Am fost surprins. O mentalitate de echipă mică. Nu am văzut nicio diferenţă între AEK şi formaţiile mai slab clasate, formaţii mici, care vin aici şi joacă defensiv. Tot ce a făcut AEK a fost să tragă de timp şi să rupă jocul cu faulturi.

Presiunea este pe adversari (n.r. – în retur), chiar dacă vor fi acasă. Dacă înscriem un gol, noi ne vom califica”, a spus Răzvan Lucescu la finalul derby-ului cu AEK din Cupa Greciei.

Pentru Răzvan Lucescu și PAOK urmează partida tur din 16-imile Conference League. Echipa din Salonic va întâlni joi, 17 februarie, în deplasare, formația daneză Midtjylland. Elevii românului îi pot face un frumos cadou tehnicianului care va împlini 53 de ani chiar în ziua partidei.