17 apr. 2021 | 14:25

Răzvan Lucescu dă lovitura vieții. Este incredibil unde poate ajunge

Sport
Răzvan Lucescu dă lovitura vieții. Este incredibil unde poate ajunge
Turcii de la Fenerbahce interasați de Răzvan Lucescu

Celebrul antrenor român, Răzvan Lucescu, din februarie nu mai activează în Arabia Saudită. După un traseu care a culminat cu câștigarea Ligii Campionilor Asiei, românul este pregătit să revină în Europa. Presa internațională a speculat zilele acestea o informație despre posibila revenire a acestuia la un club important din Europa.

Răzvan Lucescu poate reveni în Europa, în Serie A

După ce i s-a reziliat contractul cu Al Hilal, în februarie, Răzvan Lucescu a decis să ia o pauză. După plecarea din Arabia Saudită românul anunța că va reveni în fotbal, dar din vară, odată cu începutul unui nou sezon competițional. La scurt timp, presa internațională a preluat o informație în care se vobea de revenirea în forță a antrenorului român, dar nu oricum, ci la o echipă din Seria A.

Nu se știu clar datele problemei și nici ce echipă i-ar fi făcut oferta lui Răzvan Lucescu. În schimb, presa elenă prelua o declarație a celor de la AEK Athena, interesați de serviciile românului. Publicația elenă Enwsi scrie în această dimineață că oficialii de la AEK sunt pregătiți să-i facă o ofertă lui Răzvan Lucescu.

Asta în cazul în care negocierile cu echipa din Seria A eșuează. Informațiile de până acum ale Enwsi afirmă că numele lui Răzvan Lucescu, Vladan Milojevic și al unui antrenor spaniol se află pe lista celor de la AEK.

”Următoarele 24 de ore sunt considerate critice pentru acest caz. Acest lucru se datorează faptului că Lucescu va avea o întâlnire crucială cu o echipă italiană, pentru a vedea dacă poate lucra în Serie A. Dacă acest caz nu merge bine, atunci AEK vrea să lucreze cu românul.

Răzvan Lucescu fusese de acord cu Dimitris Melissanidis și în 2017. Cu toate acestea, acel acord nu s-a concretizat. Dar acum situația s-a schimbat, Lucescu fiind liber de contract.”, titrează publicația amintită.

Turcii de la Fenerbahce interasați de român

Oficialii Fenerbahce anunțau despărțirea de antrenorul Erol Bulut în ultimul moment. Erol Bulut a fost adus în fruntea echipei Galben și Albastru la începutul sezonului. În urma slabelor prestații contractul i-a fost reziliat unilateral după rezultate proaste.

Presa turcă, imediat după demiterea lui Bulut, a început să speculeze cine ar putea veni la cârma trupei Galben Albastre. Unul din numele vehiculate a fost și cel al românului Răzvan Lucescu. Culmea este că echipa elenă AEK este interesată să-l aducă chiar și pe demisul Erol Bulut. Rămâne să vedem care va fi rezultatul negocierilor lui Răzvan cu echipa din Seria A. Sau dacă va ajunge în Grecia la AEK, sau în Turcia la Fenerbahce.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro