Răzvan Lucescu dă lovitura vieții. Este incredibil unde poate ajunge

Răzvan Lucescu dă lovitura vieții. Este incredibil unde poate ajunge
Turcii de la Fenerbahce interasați de Răzvan Lucescu

Celebrul antrenor român, Răzvan Lucescu, din februarie nu mai activează în Arabia Saudită. După un traseu care a culminat cu câștigarea Ligii Campionilor Asiei, românul este pregătit să revină în Europa. Presa internațională a speculat zilele acestea o informație despre posibila revenire a acestuia la un club important din Europa.

Răzvan Lucescu poate reveni în Europa, în Serie A

După ce i s-a reziliat contractul cu Al Hilal, în februarie, Răzvan Lucescu a decis să ia o pauză. După plecarea din Arabia Saudită românul anunța că va reveni în fotbal, dar din vară, odată cu începutul unui nou sezon competițional. La scurt timp, presa internațională a preluat o informație în care se vobea de revenirea în forță a antrenorului român, dar nu oricum, ci la o echipă din Seria A.

Nu se știu clar datele problemei și nici ce echipă i-ar fi făcut oferta lui Răzvan Lucescu. În schimb, presa elenă prelua o declarație a celor de la AEK Athena, interesați de serviciile românului. Publicația elenă Enwsi scrie în această dimineață că oficialii de la AEK sunt pregătiți să-i facă o ofertă lui Răzvan Lucescu.

Asta în cazul în care negocierile cu echipa din Seria A eșuează. Informațiile de până acum ale Enwsi afirmă că numele lui Răzvan Lucescu, Vladan Milojevic și al unui antrenor spaniol se află pe lista celor de la AEK.

”Următoarele 24 de ore sunt considerate critice pentru acest caz. Acest lucru se datorează faptului că Lucescu va avea o întâlnire crucială cu o echipă italiană, pentru a vedea dacă poate lucra în Serie A. Dacă acest caz nu merge bine, atunci AEK vrea să lucreze cu românul.

Răzvan Lucescu fusese de acord cu Dimitris Melissanidis și în 2017. Cu toate acestea, acel acord nu s-a concretizat. Dar acum situația s-a schimbat, Lucescu fiind liber de contract.”, titrează publicația amintită.

Turcii de la Fenerbahce interasați de român

Oficialii Fenerbahce anunțau despărțirea de antrenorul Erol Bulut în ultimul moment. Erol Bulut a fost adus în fruntea echipei Galben și Albastru la începutul sezonului. În urma slabelor prestații contractul i-a fost reziliat unilateral după rezultate proaste.

Presa turcă, imediat după demiterea lui Bulut, a început să speculeze cine ar putea veni la cârma trupei Galben Albastre. Unul din numele vehiculate a fost și cel al românului Răzvan Lucescu. Culmea este că echipa elenă AEK este interesată să-l aducă chiar și pe demisul Erol Bulut. Rămâne să vedem care va fi rezultatul negocierilor lui Răzvan cu echipa din Seria A. Sau dacă va ajunge în Grecia la AEK, sau în Turcia la Fenerbahce.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI