Răzvan Lucescu a semnat cu noua echipă. Va avea un salariu impresionant

Răzvan Lucescu a semnat cu noua echipă. Va avea un salariu impresionant
Răzvan Lucescu a semnat cu o nouă echipă. Ce salariu va avea acesta?

Fanii lui Lucescu sunt în delir! Antrenorul român a bătut palma cu o nouă echipă. De ce salariu impresionant se va bucura celebrul sportiv și care sunt detaliile despre schimbarea venită recent în viața sa în dreptul carierei?

Răzvan Lucescu bate palma cu o nouă echipă! Va fi plătit excelent

Veste uriașă pentru fanii lui Lucescu! Acesta a bătut palma cu o nouă echipă. Concret, antrenorul român se întoarce în fotbalul din Grecia. Cel din urmă a revenit la PAOK Salonic, anunță presa din Grecia. Sportivul a rămas liber de contract din luna februarie, după ce a încheiat socotelile cu Al Hilal, iar înlocuitor îi este Pablo Garcia pe banca echipei din Salonic.

Conform sursei citate, Lucescu s-a înțeles cu Ivan Savvidis, patronul formației, pentru un salariu anual de până la 1.85 de milioane de euro, depinzând de bonusurile pe care românul le va atinge. Amintim că PAOK s-a mai bucurat de atenția lui Lucescu între august 2017 și iunie 2019, perioadă în care a reușit să aducă trei trofee acasă: campionatul în 2019, Cupa în 2018 și 2019.

În mandatul prim, acesta a antrenat echipa pentru un total de 94 de meciuri, reușind și un bilanț bun – 68 de victorii, 12 egaluri și doar 14 înfrângeri. „Vrea 1,3 milioane de euro. Nimeni nu oferă atâția bani în altă parte în Grecia. Pentru noi, nu ar fi fost o problemă salariul”, a precizat Melissanidis. Iată că patronul de la AEK a greșit, pentru că Lucescu a pus mâna pe un contract chiar mai bun de la greci. 

Ce spunea la despărțirea de echipă?

„Sunt momente în viață în care trebuie să iei decizii dificile. Plecarea mea de la PAOK este una dintre ele. Când ești emoțional alături de o echipă, nu e niciodată momentul potrivit, dar știi în sinea ta care este momentul potrivit pentru a urma o altă cale, înainte de a fi rănit și de a suferi. Din păcate, este momentul să ne spunem ‘La revedere’. Am petrecut la PAOK cei mai buni doi ani din viaţa mea.

Împreună am demonstrat că avem puterea să trecem peste orice dificultate. (…) Le mulţumesc în primul rând domnului Ivan Savvidis şi familiei sale pentru încrederea şi dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva şi întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zilnic şi din greu alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire. Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor mei fantastici şi tuturor fanilor PAOK pentru susţinerea lor imensă. Plec având certitudinea că PAOK are mentalitatea, puterea şi calitatea să continue să câştige trofee, pentru că le merită”
Răzvan Lucescu (Sursa: gazzetta.gr)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI