Gică Hagi și Răzvan Lucescu, scandal după Franța – România. Și-au aruncat multe vorbe grele

Scandal imens între Răzvan Lucescu și Gică Hagu. Ce s-a întâmplat?

Scandal imens în fotbal! Gică Hagi l-a atacat dur pe Răzvan Lucescu în urma criticilor celui din urmă adresate naționalei U21. De asemenea, și Cosmin Contra a fost tras la răspundere după ce s-a plâns de lipsa de valoare a Ligii I.

Gică Hagi îl atacă dur pe Răzvan Lucescu

Gheorghe Hagi i-a adus critici foarte dure lui Răzvan Lucescu. Totul s-a petrecut în cursul zilei de luni, după meciul Franța-România. Cel din urmă a afirmat faptul că cei din U21 nu sunt o generație. „A greşit faţă de aceşti copii. E greu să înţeleagă lucrul acesta, probabil că nu-i convin lucrurile care se obţin. Răzvan a zis că nu este o generaţie, ceea ce e grav. Aceşti copii sunt o generaţie, sunt un grup. A făcut o greşeală mare, gravă să nu recunoşti o generaţie. E deranjant. El nu este obişnuit cu o generaţie, este obişnuit cu pistolarii din Grecia”, a declarat Gică Hagi. Acesta a considerat și unele declarații ale lui Cosmin Contra total inoportune, după ce s-a plâns de lipsa de vaoare a Ligii I.

”A închis gura (n.r. – România U21) celor care au zis că Liga 1 nu are valoare. Acum înghit sec. Cei care au spus asta să stea acasă, să se ducă acasă. Selecţionerul României a greşit şi el, că a zis că Liga I nu are valoare şi că nu sunt jucători de valoare”.

Răzvan Lucescu la meci
Gică Hagi îl critică dur pe Răzvan Lucescu

România U21, scene fantastice la meciul Franța-România

România U21 a obținut calificarea istorică în semi-finalele Euro 2019. Echipa națională va participa pentru prima dată în în faza aceasta a Campionatului European U21. De asemenea, tricolorii vor participa și la Jocurile Olimbpice de la Tokyo, din 2020, după 56 de ani.  Germania-România se va juca în cursul zilei de 27 iunie, de la orele 19:00, pe Stadio Renato Dall’Ara, din Bologna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI