„Războiul va dura 10 ani”. Cine face anunțul tulburător despre conflictul Rusia-Ucraina

„Războiul va dura 10 ani”. Cine face anunțul tulburător despre conflictul Rusia-Ucraina
Războiul din Ucraina va dura 10 ani? Cine face anunțul?

Un europarlamentar de la noi crede că războiul pornit de Rusia în Ucraina poate dura zece ani dacă nu va exista ,,o revoltă din interior”. De asemenea, el este de părere și că doar un complot îl poate da jos pe Vladimir Putin în aceste condiții. „Lucrurile nu se vor opri. 10 ani va dura războiul dacă nu va fi o revoltă din interior”, a mai subliniat acesta. Ce alte declarații a mai făcut?

Anunț despre războiul din Ucraina: ,,va dura 10 ani”

Rareș Bogdan crede că războiul din Ucraina poate dura zece ani dacă nu va exista o ,,revoltă din interior”. „Cred că doar un complot îl poate da jos pe Putin”, a spus acesta la HotNews Live.

Europarlamentarul PNL susține că lucrurile nu se vor opri dacă nu va exista o revoltă. De asemenea, cel din urmă a precizat și că nu crede totuși că o mișcare din interior va duce la înlăturarea liderului de la Kremlin.

„Lucrurile nu se vor opri. 10 ani va dura războiul dacă nu va fi o revoltă din interior și dacă oligarhii frustrați și aparatul de intelligence al Federației Ruse, unul care este capabil să producă o schimbare rapidă, nu vor face ceva”, a spus Rareș Bogdan.

,,Rusia intră într-o văgăună va acționa împotriva lui Putin”,

„Cred că doar un complot a celor care mai au puțină minte și care văd că Rusia intră într-o văgăună va acționa împotriva lui Putin”, a spus Rareș Bogdan. „Dacă aceste lucruri erau similare ca reacție la anexarea Crimeei, nu am fi ajuns la situația de azi”, a precizat el.

Liderul PNL comentează și că s-a ajuns în această situație de astăzi pentru că Europa și Occidentul „au trecut prea ușor peste anexarea Crimeii”.

Război în Ucraina, ziua 75

60 de oameni au fost uciși după ce rușii au bombardat o școală în Luhansk. Informația a fost confirmată de președintele Ucrainei.

În timpul acesta, Moscova se pregătește să sărbătorească Ziua Victoriei. Volodimir Zelenski cere „măsuri imediate” pentru a debloca porturile Ucrainei pentru exporturile de grâu.

„Este important să prevenim o criză alimentară în lume cauzată de acțiunile agresive ale Rusiei. Trebuie luate măsuri imediate pentru deblocarea porturilor ucrainene pentru exporturile de grâu”, a scris Zelenski pe Telegram, în timpul vizitei la Odesa a președintelui Consiliului European, conform The Guardian.

Șeful Consiliului European care se află la Odesa a fost nevoit să se adăpostească de atacurile cu rachete lansare de armata rusă. Trupele au bombardat orașul Sloviansk din regiunea Donetsk, vizând zona centrală a orașului.