Război total între Vulpița și rivala ei, Elena. Scene șocante în culisele Acces Direct

Război total între Vulpița și rivala ei, Elena. Scene șocante în culisele Acces Direct
Război total între Vulpița și rivala ei, Elena. Scene șocante în culisele Acces Direct

Veronica i-a declarat război Elenei. Astfel că Vulpia a tras de Viorel și a urlat la el după filmări. În plus, aceasta nu a acceptat cadoul Elenei. Ce s-a întâmplat.

Război total între Vulpița și rivala ei, Elena

Un simplu cadou aproape că a distrus o căsnicie de șase ani. Viorel și Vulpița au fost ieri la cuțite, după filmări, din cauza Elenei, femeia care l-a surprins plăcut pe Viorel. Pe lângă cadoul oferit soțului Veronicăi, Elena i-a adus ceva și tinerei din Blăgești, însă ea nu a vrut să primească absolut nimic. Ba mai mult de atât, a început să urle și să plângă.

”Eu nu primesc nimic de la tine! Te rog frumos, lasă-mă în pace! Ești urâtă! De mine să nu te atingi! Ieși!”, a urlat din toți rărunchii Veronica la Elena. ”Haide! De ce nu vrei cadoul?”, i-a răspuns frumos femeia. Din păcate, degeaba, deoarece Vulpița s-a enervat și mai rău. ”Dă-i-le lui Viorel! Pune-le în cap! Vrei să ți le pun în cap?”, a mai zis ea.

”Nu îi iau bărbatul! Ți-am oferit un cadou, pentru că te cunosc! Și e de la mine.. De ce ești așa vulcanică? Crezi că ți-l iau? De ce ești așa rea cu mine?”, a încercat Elena să-i explice. Dar nimic! Vulpița tot nervoasă și urlând: ”Da, sunt. Așa vreau eu! Asta urmează. Ăsta e scopul”, a i-a replicat Veronica cu ochii în lacrimi.

În tot acest timp, Viorel Stegaru stătea și le privea pe cele două femei, amuzându-se copios pe seama lor.

Reamintim că în urmă cu puțin timp au apărut poze și filmulețe cu Vulpița în ipostaze jenante. Tânăra din Blăgești, extrem de supărată, a recunoscut că a fost naivă la acel moment și s-a scuzat cum a știut mai bine.

”Am fost dusă de cap, nu știu ce a fost în capul meu. Nici nu am știut că sunt filmată”, a spus Veronica, la ”Acces Direct”, ca scuză pentru ce a făcut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI