Război SUA – Iran înainte de sfârșitul pandemiei?! Ce spune o profeție de sute de ani

Război SUA - Iran înainte de sfârșitul pandemiei?! Ce spune o profeție de sute de ani
Tensiuni între Statele Unite ale Americii și Iran înainte de finele pandemiei?!

Relația dintre Iran și Statele Unite ale Americii e din ce în ce mai sensibilă. O profeție făcute în urmă cu sute de ani indică faptul că urmează ca la finele pandemiei SUA și Iran să treacă prin tensiuni uriașe. Despre ce e vorba și ce au prevăzut specialiștii?

Război SUA-Iran. Noi tensiuni înainte de sfârșitul pandemiei?!

Cele de mai sus se bazează pe metode precise de dezlegare a unui cod din cartea sfântă a evreilor – Tora. Acolo se arată faptul că înainte cu o lună de finalul pandemiei se va isca un conflict global care implică Statele Unite ale Amercii și Arabia Saudită și Iran.

Profeția mai indică și că luptele dintre acestea vor „aduce mari conflicte şi întuneric în lume”. Evenimentele sunt dezvăluite în Yalkut Yishayau în cartea publicată în anul 1939 pe o secțiune, compilație de comentarii evreiești din Biblia despre care se crede că a fost scrisă în secolul al XIII-lea, iar potrivit textului se întrevede:

În anul în care va fi revelat Mesia, toţi conducătorii naţiunilor se vor provoca reciproc. Regele Persiei îl va provoca pe regele Arabiei şi regele Arabiei va merge la Edom pentru a primi sfaturi de la ei”.

Profeția arată că Arabia Saudită va încerca din greu să atragă SUA în conflictul cu Iran. „Loviturile au fost autorizate ca răspuns la atacurile recente asupra personalului american şi a Coaliţiei din Irak şi la ameninţările în curs împotriva acestui personal”, a precizat Kirby.

„Poziţia navei, relativ aproape de Iran în acel moment, poate sugera că sunt iranienii, dar trebuie verificat în continuare”, a declarat Benny Gantz, într-un interviu pentru canalul public israelian Kan. „Este o primă estimare care ia în considerare proximitatea (cu teritoriul iranian) şi contextul, aşa cred eu”, a adăugat el.

SUA vs Iran

„Zilele lor în regiunea noastră sunt numărate, nu pentru că ar întreprinde cineva o acțiune contra lor, ci din cauza faptului că nu sunt bineveniți. Acesta este terorism de stat, este un act de agresiune contra Iranului, echivalează cu un atac armat contra Iranului și vom răspunde”
Javad Zarif, ministrul de Externe al Iranului

„Zarif este un propagandist de primă mână. A fost decizia corectă, am evaluat corect (situația, n.r.). Pentagonul a făcut o treabă excelentă, iar președintele a luat o decizie total legitimă, justificată și în conformitate cu strategia noastră. În cazul în care iranienii fac altă alegere greșită, președintele va răspunde în același mod în care a făcut-o săptămâna trecută: decisiv, serios și care a avertizat Iranul despre constrângerile pe care le vom pune asupra regimului pentru a nu mai pune în pericol viețile americanilor”
Mike Pompeo – secretarul de stat al SUA