26 mart. 2024 | 22:45

Război şi iubire la Survivor All Stars. De la certuri crunte între concurenţi, la dragoste arătată la TV. Gestul făcut de Zanni faţă de Alexandra Duli

Monden
Război şi iubire la Survivor All Stars. De la certuri crunte între concurenţi, la dragoste arătată la TV. Gestul făcut de Zanni faţă de Alexandra Duli
Zanni și Alexandra Duli, de la certuri și jigniri profunde la iubire pe față. Ce gest a făcut tânărul față de rivala lui la Survivor.

Ediția de marți, 26 martie 2024, de la Survivor All Stars a pus în lumină o perspectivă aparte a reality-show-ului difuzat de Pro TV. Nu e doar război; e și pace în jungla dominicană. De la certuri crunte, între Zanni și Alexandra Duli s-a ajuns la declarații de iubire. Un concurent ajunge pe patul de spital.

Zanni și Alexandra Duli, de la jignire la iubire

De la certuri crunte și chiar jigniri profunde s-a ajuns la iubire pe față la Survivor All Stars. A confirmat-o chiar ediția de marți, 26 martie 2024, a concursului filmat în jungla dominicană. În centrul atenției telespectatorilor s-au aflat, din nou, Zanni și Alexandra Duli.

În ianuarie 2024, Zanni a fost autorul unui derapaj îngrozitor la Survivor All Stars. Tânărul a jignit-o pe Alexandra Duli, după ce, sub influența entuziasmului, a dansat twerk în fața tuturor. Adversarul său a acuzat-o că reușește să câștige respectul cu spatele. Acum însă, părerile par să se fi schimbat.

Ce gest a făcut Zanni față de Alexandra Duli

Ediția de marți, 26 martie 2024, i-a adus în prim-plan tot pe Zanni și Alexandra Duli. De data aceasta, într-o atmosferă romantică, euforică și plină de sentimentalism. Zanni, care odată o jignea pe adversara lui, a sărutat-o și i-a oferit în dar o floare albă, chiar înainte de joc.

Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu și-au aruncat cuvinte dure la Survivor All Stars

Dacă atmosfera de la Survivor All Stars a început într-o notă sensibilă și nostalgică, nu a durat multă vreme până să se schimbe. Proba din ediția de marți, 26 martie 2024, a concursului filmat în Republica Dominicană a prezentat și cearta dintre Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu după probă.

Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu, rivali la Survivor All Stars, și-au aruncat tot felul de cuvinte dure, după proba ce a agitat spiritele în jungla domincană, marți seară, 26 martie 2024.

Alex Delea, Războinicul ajuns pe patul de spital

Surprizele – unele plăcute, altele mai puțin plăcute – la Survivor All Stars nu s-au oprit în acest punct. Unul dintre concurenții din tabăra Războinicilor s-a accidentat grav. Este vorba, în mod neașteptat, despre Alex Delea. Tânărul a ajuns în atenția specialistului în medicină.

Alex Delea s-a lovit la genunchi, în ediția de marți, 26 martie 2024, la Survivor All Stars. Războinicul a avut nevoie să fie cusut de specialist, astfel încât pentru o perioadă de 7 zile nu va mai putea participa la jocurile sau probele din Republica Dominicană.

„Abia așteptam momentul când să dorm pe o saltea, dar nu mă gândeam să fie scenariul atât de rău. În capul meu era și este o harababură, nu-mi vine să cred ce se întâmplă în momentul ăsta. Nu am pățit așa ceva în viața mea”, a declarat Războinicul de pe patul de spital.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro