11 iun. 2021 | 14:33

Război între interlopi la Galați. O persoană a fost înjunghiată

Știri generale
Război între interlopi la Galați. O persoană a fost înjunghiată
Război între interlopii din Galați: o persoană a fost înjunghiată

Scene șocante în Galați! Localnicii s-au temut pentru viața lor după ce mai mulți interlopi renumiți locului au început un real război pe străzile județului. O persoană aflată în mijlocul conflictului a fost înjunghiată.

Război între interlopii din Galați: o persoană a fost înjunghiată

Un bărbat a fost înjunghiat în cursul serii de joi în urma unei încăierări violente ale unor interlopi ai locului. Scenele șocante s-au petrecut în plină stradă. Clanul de interlopi i-a făcut pe cei din apropieri să se teamă pentru viața lor, relatează Realitatea TV.

Bărbatul înjunghiat ar mai fi fost condamnat în trecut pentru acțiuni de cămătărie și proxenetism. De asemenea, el a ieșit recent din spatele gratiilor. Incidentul s-a produs în spatele blocurilor de la Kaufland, Galați.

Cel care a fost rănit în urma conflictului a avut în urmă cu 15 ani o răfuială cu Marian Ivan, fost lider al lumii interlope locale. Cel din urmă a fost asasinat în Țigla 3 în anul 2008. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a fost sesizat în acest caz și a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

„A fost un conflict între doi bărbaţi. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la Kaufland, de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât şi în abdomen. A fost lovit cu un cuţit. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe în stare foarte gravă.

Din câte am înţeles a intrat în stop cardiorespirator”, spune dr. Mihai Polinschi, director medical la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Conform adevărul.ro, interlopul rănit în zona gâtului și abdomenului a murit la Spitalul de Urgență în ciuda eforturilor medicilor.

Cum funcționează clanurile mafiote din Galați?

„Relaţiile dintre clanul Ghenosu şi clanul Ogeacă din Galaţi sunt foarte apropiate. Aceştia merg mereu împreună la botezuri şi nunţi. De altfel, şi relaţiile lui Ghenosu cu Nuţu Cămătaru sunt foarte bune, Nuţu fiind chiar finul lui Ghenosu”, a explicat Comisarul şef Constantin Furtună, şeful Brigăzii de combatere a Crimei Organizate (BCCO). „Pentru această cauză, membrii clanului Ogeacă nu sunt anchetaţi”, a mai spus acesta.

Membrii clanului Corduneanu care au trecut de multe ori prin arest sunt zăriți destul de des la restaurantele din zonă și stau la masă cu membri importanți ai lumii interlope. Același lucru se petrece și în Brăila. Clanurile cele mai cunoscute din zonele menționate sunt: Ghenosu, Corduneanu, Ogeacă, Ijldileanu sau Chiaburu. Majoritatea dintre aceștia au trecut la relații de un nivel cu mult mai înalt, înrudindu-se între ei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro