Răsturnare de situație! Răzvan Simion și Lidia Buble încă locuiesc împreună? Cine i-a dat de gol

de: Ana Chivu
17 07. 2020

Răzvan Simion și Lidia Buble au avut prima întâlnire publică la emisiunea fostului iubit. Cei doi mai locuiesc încă împreună? Cine i-a dat de gol și cum a trecut Lidia peste momentul care a părut puțin stânjenitor?

Răzvan Simion și Lidia Buble mai locuiesc încă împreună?

Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să meargă pe drumuri separate se zvonește că aproape de la începutul pandamiei. Cu toate astea, confirmarea oficială a unei părți din fostul cuplu a venit nu cu foarte mult timp în urmă. În această perioadă, pentru a nu da de gândit, Lidia a plecat la părinții săi la Deva, iar Răzvan a rămas acasă, fiind surprins în prezența unei roșcate. Mesajul despărțirii a picat ca un trăznet pentru fanii cuplului care așteptau de ani buni să-i vadă nu doar căsătoriți, ci și cu copii, mai ales că dorința era împărtășită.

Conform unor apropiați, felul în care Răzvan a tratat situația și a amânat decizia de a-și schimba religia din creștin-ortodoxă în penticostală a fost și ea un minus. Mai mult decât atât, pe Lidia o durea faptul că nu a reușit până acum să-și împlineasă visul și să devină mamă, mai cu seamă că-și dorește o familie mare așa ca cea din care provine. Timpul a trecut, iar blondina se uita cu tristețe la vizitele iubitului său la cei doi copii în cele mai importante evenimente.

„Mai suntem vecini?”

Recent a avut loc prima lor întâlnire în public la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Fostul amorez nu s-a implicat în interviu așa cum făcea odinioară, iar Dani a pus punctul pe i exact unde a trebuit, fiind cel care i-a dat de gol pe cei doi care încă mai împărtășesc pentru o vreme căminul conjucal.

„Mai suntem vecini?”, a întrebat-o moderatorul pe artistă. „Deocamdată mai suntem vecini”, i-a răspuns solista, puțin sfiită de conjuctură, mai ales în această perioadă în care se bate apa-n piuă pe fiecare detaliu din povestea lor. Momentul se poate vedea în video-ul de mai sus, la minutul 01:56.