Răsturnare de situație! Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea României. Cine a urcat pe scenă și cum a reacționat juriul

Răsturnare de situație! Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea României

Răsturnare de situație. Zilele precedente se afla un secret din culisele show-ului ”Vocea României”. S-a aflat…nimic. Nu Carmen Simionescu a venit la ”Vocea României”, după cum se știa.

Nu Carmen Simionescu a venit la ”Vocea României”

Zilele precedente se zvonea că la ”Vocea României” va veni un invitat special, pe nume Carmen Simionescu. Mai mult, se spunea că a venit, a impresionat și a ajuns în echipa lui Horia Brenciu. E adevărat, a venit cineva, a impresionat și l-a întors pe Brenciu, dar nu Carmen, ci sora ei mai mică, Adriana.

Pasionată și ea de muzică, a intrat pășind timid pe scena de voci și a cântat ”My Kind of Love” de la Emeli Sande.  Așadar, Adriana a cântat la Vocea, nu Carmen. Fata a fost măgulită de complimentele juraților venite din faptul că fata a venit să demonstreze ce poate, fără să o ia cineva drept ”fata lui Minune”.

”Aici voi arăta că nu sunt fata lui tata”

„ Știu că o să fie multe păreri. Unele bune, alttele mai puțin bune. Oricum ar fi, sunt părerile oamenilor. E bine că jurații nu vor ști cine sunt. Aici voi arăta lumii întregi că nu sunt fata lui tata, dacă șe vor întoarce scaunele”, a declarat Adriana.

Răsturnare de situație! Nu Carmen Simionescu a venit la Vocea României. Cine a urcat pe scenă și cum a reacționat juriul
Adriana Simionescu, surpriza de la Vocea României

Mai mult, tânăra a spus că dorește să ajungă precum Andra sau Delia, ori poate ca Beyonce, idolul ei. Până acolo, mai e cale lungă. Cert este că fata nu dorește să cânte manele.

„De ce tata cântă manele și nu e Pavarotti. Nu aș dori să când manele, să fiu ca tata. Mediul lor nu mi se potrivește. Nu mi se pare un mediu bun. sigur pentru o fată. Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult aș vrea să ajung ca Beyonce”, a completat tânăra.

E drept că artista Carmen Simionescu a venit, dar doar pentru a fi susținător. Cântăreața a stat în culise și a plâns pe toată durata momentului surorii sale, fiind mândră de cum a evoluat pe scenă. Însărcinată la acea vreme, interpreta a avut momente când a plâns în hohote, dar de fericire pentru sora sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI