Răsturnare de situație la FCSB. Gigi Becali l-a scos de tot pe Mihai Stoica din staff-ul echipei

Gigi Becali l-a scos pe Mihai Stoica din staff-ul FCSB

Se complică și mai mult situația la FCSB, după ce Mihai Stoica și-a dat demisia și a plecat de la club. Patronul Gigi Becali l-a rugat să se întoarcă, însă fostul director sportiv nu s-a lăsat convins. Becali s-a văzut nevoit să îi rezilieze contractul, dar încă mai speră că MM se va răzgândi și va reveni într-o zi la echipă.

Gigi Becali l-a scos pe Mihai Stoica din staff-ul FCSB

Mihai Stoica era cel care le lua apărarea jucătorilor după meciurile mai slabe, chiar dacă evoluția acestora lăsa de dorit. Stătea de vorbă cu patronul și încerca să îi explice de ce nu e bine să certe jucătorii prea des și le ținea partea în fața jurnaliștilor. Problemele din ultimul timp l-au făcut însă pe MM să se gândească serios la viitorul lui și al clubului și în urmă cu 3 săptămâni a decis să își dea demisia.

Lui Gigi Becali nu i-a venit să creadă că este părăsit de omul lui de bază și a încercat să îl convingă să rămână la FCSB, însă fără succes. Patronul de club a tresărit zilele trecute, când s-a zvonit că Mihai Stoica ar putea reveni la echipă. Nu s-a concretizat nimic, astfel că Becali a dat ordin să îi fie reziliat contractul. Printre motivele plecării fostului director sportiv de la club se numără și stilul dictatorial pe care Becali l-a implementat la FCSB în ultimele luni.

Situația echipei este dezastruoasă. Chiar dacă păstrează șanse de calificare în grupele Europa League, după 0-0 pe teren propriu cu Vitoria Guimaraes în play-off, bucureștenii au ajuns pe ultimul loc în Liga 1, după ce au înregistrat 5 înfrângeri consecutive. FCSB are doar 4 puncte acumulate după 7 etape, în condițiile în care urmează o serie de meciuri extrem de dificile: cu Viitorul Constanța, Universitatea Craiova, CFR Cluj și Dinamo București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI