Răsturnare de situație între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Reacția incredibilă a impresarei despre Corina Caciuc

de: Ana Chivu
26 06. 2022

Situația incredibilă în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Relația celor doi este încă discutată intens, mai cu seamă că apar detalii incredibile pe care fanii le așteaptă cu sufletul la gură. Agentul FIFA vine cu noi declarații în încercarea de a o denigra pe partenera actuală a tatălui copilului ei. Ce a spus acum despre trecutul tinerei care i-a adus recent pe lume un moștenitor celebrului antrenor?

Divorț Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „El știe unde e azi”

Anamaria Prodan a încercat să ascundă o bună perioadă faptul că familia sa se destramă. Lucrurile au ieșit de sub control atunci când amanta actuală a încă soțului ei a apărut în prim-plan.

Fanii fostului cuplu celebru au aflat nu doar că Reghe a avut o aventură în timpul căsniciei cu ea, ci că se bucură de un moștenitor alături de Corina Caciuc. Micuțul s-a născut cu puțin timp în urmă, iar antrenorul este extrem de fericit pentru noua sa viață.

Pe partea cealaltă, Anamaria Prodan povestește despre situația în care este prinsă și vine cu detalii despre relația în care se află în prezent cu fostul antrenor al Craiovei. Cea din urmă a subliniat că bărbatul trebuie să își asume trecutul fetei cu care se iubește acum.

„Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă ca nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei.

El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat, o să reglăm noi între noi”, a spus Anamaria Prodan.

,,Laur a fost un bărbat foarte mândru”

Impresara a continuat să facă afirmații grele pentru sportiv. Aceasta a mărturisit că fiul pe care îl au împreună refuză să-și vadă tatăl și suferă enorm din cauza celor petrecute.

„Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (..)”, a mai spus aceasta în emisiunea moderată de Cristi Brancu.