Lovitură cruntă pentru Reghecampf în plin divorț. Anamaria Prodan sigur se va bucura

Lovitură cruntă pentru Reghecampf în plin divorț. Anamaria Prodan sigur se va bucura
Lovitura crunta pentru Reghecampf in plin divort. Anamaria Prodan sigur se va bucura

În plin divorț de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a primit o lovitură destul de dificilă. Celebrul tehnician a încetat colaborarea cu echipa de fotbal Universitatea Craiova. Ce mesaj oficial au transmis reprezentanții clubului, pe rețelele sociale.

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf trece prin schimbări incredibile în această perioadă. Tehnicianul a încheiat colaborarea cu echipa Universitatea Craiova, pe care a antrenat-o din luna iulie a anului trecut.

Se pare că cele două părți ar fi ajuns la un acord, chiar dacă fostul soț al Anamariei Prodan a declarat, în urmă cu doar câteva zile, că va pleca doar dacă îi va fi achitată clauza de reziliere a contractului, în valoare de 300.000 de euro.

Anunțul oficial a fost făcut de către reprezentanții clubului sportiv, pe rețelele sociale.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe.”, a anunțat Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit părinți în luna mai a acestui an, atunci când bruneta i-a dăruit un fiu lui Laurențiu Reghecampf.

Care este semnificația literei L din numele bărbaților din familia Reghecampf

Micuțul Liam este al treilea băiat al antrenorului, având încă doi fii din relațiile anterioare, pe Luca din căsnicia cu Mariana Pfeiffer și pe Laurențiu junior din mariajul cu Anamaria Prodan.

Întrebat de Denise Rifai, în cadrul emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, ce semnficație are litera L a numelui bărbaților din familia sa, tehnicianul a răspuns următoarele:

„Nu are nicio semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă și David Andrei, toată lumea îi spune Luca, dar pe el îl cheamă și David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Adrian, a fost dorința Anei să îi punem numele meu.

Iar Liam… m-am gândit că dacă tot sunt cei doi băieți și eu cu „L”, începem numele cu L, hai să găsim un nume care să se potrivească lui Liam în toată constelația asta.”, a spus Laurențiu Reghecampf.