Răsturnare de situaţie în cazul Sorinei Săcărin. Tribunalul Bucureşti, proces privind nulitatea absolută a adopţiei

de: Ana Chivu
26 10. 2019

Adopția Sorinei Săcărin este nulă? Tribunalul București a venit cu o decizie surprinzătoare. Iată ce se întâmplă în cazul Sorinei, fata din Baia de Aramă, dar și care a fost reacția familiei Saraman la auzirea veștii autorităților!

Răsturnare de situație în Sorinei Săcărin. Ce a decis Tribunalul București

Tribunalul București aduce noi vești despre cazul Sorinei, fata din Baia de Aramă. După trei luni de când micuța a fost luată în Statele Unite ale Americii de noii părinți adoptivi, soții Săcărin , Tribunalul București a decis să deschidă procesul în privința nulității absolute a adopției fetei. Familia Saramat a susținut că fetița de 8 ani ar fi trebuit să se fi întors la familia din Baia de Aramă. Din acest motiv s-a redeschis cazul și judecarea cauzei. Familia Saramat a declarat faptul că reprezentanții autorităților au făcut falsuri în cazul acestei adopţii. Azi, 26 octombrie, avocatul familiei a dat vestea că s-a confirmat redeschiderea cauzei și acceptarea probelor noi depuse la dosarul anulării adopției.

„În procesul privind constatarea nulității absolute a adopției Sorinei, Tribunalul București a respins astăzi, 23.10.2019, excepțiile invocate de catre Săcărin Gabriel și Săcărin Ramona prin apărător ales, dar și pe cele invocate de către DGASPC Mehedinti și ANPDCA privind autoritatea de lucru judecat a hotărârii judecătorești pronunțate de Curtea de Apel Craiova prin care a fost încuviințată adopția”
Victor Dumitrica, avocat

S-a redeschis cazul Sorina!

„Procesul se judecă!”

„Procesul se judecă! Următorul termen de judecată va avea loc la data de 25.11.2019 la Tribunalul București. La dosarul cauzei, la data de 21.10.2019, au fost depuse mijloace probatorii tehnice ce atestă în mod incontestabil faptul că toate înscrisurile întocmite de reprezentanții DGASPC Mehedinti (în speță Morjan Violeta – manager de caz) în dosarul adopției sunt FALSE, semnătura și scrisul olograf al Asistentului Maternal Saramat Mariana fiind contrafacute în mod grosolan prin modalitati ce se circumscriu elementului material al infracțiunii de Fals intelectual”
Victor Dumitrica, avocat