Răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole! ”Nu poți să înghiți voluntar atâta Furadan”

Răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole! ”Nu poți să înghiți voluntar atâta Furadan”

Au trecut 10 ani de când Fata cu părul de foc, așa cum era poreclită de toată lumea, a murit. Acum, un inginer agronom oferă declarații noi și șocante. Acestea pot produce o răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole. Pe scurt, inginerul expert distruge mitul sinuciderii artistei cu Furadan.

Răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole

În urmă cu 10 ani, România era cutremurată la aflarea veștii că Mădălina a murit. Aceasta a fost găsită fără suflare, în locuința ei, alături de o sticlă de Furadan. După luni și ani de cercetări, inclusiv cu ajutor venit din partea FBI-ului, procurorii români au concluzionat că Mădălina Manole s-a sinucis ingerând pesticid.

Ani de zile, familia artistei, în special regretații ei părinți, a refuzat să creadă că Mădălina s-ar fi sinucis. În ochi lor, principalul vinovat era Petru Mircea, bărbatul cu care fiica lor are și un copil. Anul acesta, Ion Manole a murit răpus de boli grele și cu covid-19. Până în ultima lui clipă nu a crezut că fiica sa s-a sinucis.

”Nu poți să înghiți voluntar atâta Furadan”

Răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole! ”Nu poți să înghiți voluntar atâta Furadan”
Răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole

Marian Manole a publicat un mesaj pe care la primit de la un inginer agronom, care activează pe acest post de 40 de ani. Fratele Mădălinei Manole susține că bărbatul dorește să rămână anonim. Inginerul susține că e imposibil pentru un om să bea, în mod voluntar, cantitate de 250-300 ml de Furadan.

Cât despre varianta ”gură cu gură” nu exista nici ea. Inginerul agronom susține că simpla ingerare a Furadanului ar provoca reacții extrem de puternice, chiar după prima ”gură”.

”Bună ziua, domnule Manole! Sunt inginer agronom de 40 de ani. Nu am fost fan Mădălina Manole, deși mi-au plăcut melodiile ei. De foarte multă vreme aș fi vrut să spun cuiva despre Furadan, Carbofuran sau Carbodan, denumirile sub care s-au comercializat aceste substanțe pentru tratamentul semințelor. Indiferent de denumirea comercială, substanța este de culoare roz, de consistența smântânii groase, dar curge.

Din momentul în care am auzit că Mădălina a băut 250 ml sau 300 ml, am spus că este imposibil să bei atâta cantitate. Ca să mă înțelegeți, poți să bei 250 ml de apă sau suc sau bere dintr-o înghițitură. Acest Furadan, datorită consistenței cremoase, ar fi trebuit băut în 15-20 de înghițituri, ori la cât este de toxic, după primele înghițituri, nu ar mai putea fi altele.

Refuz să cred că cineva ar putea să înghită o asemenea cantitate de insecticid în mod voluntar, chiar mai fluid fiind. Este punctul meu de vedere. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, a scris bărbatul într-un mesaj privat adresat fratelui Mădălinei Manole pe care acesta l-a publicat.

Marian Manole nu crede că sora lui s-a sinucis

Răsturnare de situație în cazul morții Mădălinei Manole! ”Nu poți să înghiți voluntar atâta Furadan”
Cazul Mădălina Manole – ”Nu poți să înghiți voluntar atâta Furadan”

Cu toate că în America există un caz asemănător, o suicidere prin ingerare de Furadan, fratele Mădălinei refuză să accepte această variantă.

”Procurorul Moldovan, cel care s-a ocupat de caz, spunea acum 10 ani că, dacă un american a putut să bea această substanță toxică, și Mădălina a putut! Dacă așa a spus Petrică, soțul, așa au spus și cei care s-au ocupat de caz! În ce țară trăim… Aștept în continuare un ministru la Justiție care să aibă coloană! În 10 ani, nici unul nu a dat importanță acestui caz!”, a scris Marian Manole pe contul lui de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI