Răsturnare de situație în cazul medicului mort într-o clinică din Constanța: „Au furat trupul și l-au dus la București”

Răsturnare de situație în cazul medicului mort într-o clinică din Constanța: „Au furat trupul și l-au dus la București”
Răsturnare de situație în cazul medicului mort într-o clinică din Constanța. Mama femeii, acuzații grave către ginere

Acuzații grave în cazul medicului găsit mort într-o clinică din Constanța după ce și-a administrat un cocktail de medicamente. Aceasta a fost găsită inconștientă în camera de gardă a unității medicale, iar colegii au alertat autoritățile. Polițiștii au declarat că există probe suficiente care conduc spre sinucidere, însă mama femeii îl învinuiește pe ginere că ar vrea să incidereze rapid trupul pentru a evita eventualele investigații amănunțite.

Răsturnare de situație în cazul medicului găsit mort într-o clinică din Constanța. Mama femeii îl acuză pe ginere de rele intenții

Loredana Chircu, doctor în vârstă de 37 de ani, a murit în timp ce era de gardă din cauza epuizării, arătau primele informații. Ea își administrase un cocktail de medicamente pentru a rezista presiunii. S-au luat în calcul mai multe variante: fie femeia a cedat din cauza oboselii, fie s-a sinucis. Informații din anchetă relevă că ea avusese o garză ușoară în seara respectivă, fără prea mulți pacienți. Aceasta lucra la mai multe clinici, astfel că este posibil ca totul să fie din cauza suprasolicitării din ultima perioadă.

Astăzi, mama Loredanei Chircu a transmis că soțul fiicei sale a decis să incinereze trupul partenerei. Aceasta spune că fata nu și-ar fi dorit niciodată să aibă un asemenea sfârșit și că, de fapt, bărbatul vrea să ascundă unele aspecte din viața celor doi. Ea susține că Loredana era agresată de soț și nu exclude varianta ca tot el să îi fi pus ceva în mâncare.

„Inima mea îmi spune că ea a fost maltratată, a fost bătută. Ea nu mi-a spus, în schimb mi-a spus fiica minoră, nepoțica, în 2019, că ”pe mami a bătut-o”. Și mi-a confirmat și o fostă vecină”, a declarat Mărioara Paizan, mama Loredanei Chircu.

Avea contract pentru un loc de veci 

Avocatul familiei a transmis că există un contract de concesiune pentru un loc de veci și unul de servicii funerare, semnat de femeie chiar înainte de căsătorie. Mărioara Paizan susține că acestea sunt semne clare că fata nu ar fi vrut să fie incinerată după moarte, așa cum susține ginerele.

„Am înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța o acțiune, o ordonanță prezidențială prin care solicităm sistarea incinerării și, de asemenea, o acțiune de fond prin care solicităm obligarea pârâtului la respectarea voinței defunctei, Loredana Chircu, în sensul de a fi înhumată creștinește.

Trupul neînsuflețit al doamnei doctor era depus la o casă mortuară. Înțeleg că soțul a încheiat contract cu o altă casă mortuară, efectiv au furat trupul și l-au dus la București”, a lămurit Georgeta Ibraimov, apărătorul familiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI