11 dec. 2019 | 09:17

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. Iubita bărbatului pe care l-a ucis a pornit războiul

Știri generale
Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. Iubita bărbatului pe care l-a ucis a pornit războiul

Familia tânărului care și-a pierdut viața în urma accidentului rutier provocat de Mario Iorgulescu își caută dreptatea în instanță. Iubita lui Dani Vicol a făcut o plângere penală și vrea ca fiului lui Gino Iorgulescu să i se rețină inclusiv infracțiunea de omor, întrucât „a folosit autoturismul său ca pe o armă.”

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu

Patricia Esmeralda Mincă a depus o plângere penală împotriva fiului șefului Ligii Profesioniste de Fotbal în care precizează că urma să se căsătorească anul viitor, în luna septembrie, însă viitorul i-a fost distrus în urma accidentului rutier provocat de Mario Iorgulescu, pentru care vrea să se rețină și infracțiunea de omor, înctrucât acesta „a folosit autoturismul său ca pe o armă.”

Când va fi externat Mario Iorgulescu?

„Arăt faptul ca formulez această plângere penală împotriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider că modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-vă să aveți în vedere că în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia. Cel puțin eu consider că numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul său ca pe o armă, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc, neavând nicio șansă de supraviețuire. (…) doresc să achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, a precizat iubita lui Dani Vicol în plângerea formulată.

Dani Vicol și-a pierdut viața în accidentul rutier produs de Mario Iorgulescu, în luna septembrie, în timp ce fiul președintelui LPF a fost grav rănit și se află acum la recuperare într-o clinică privată din Italia.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Răzvan Fodor și Irina, vacanță de coșmar. Mulți români au mai pățit asta
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Limită la numerar. Interzis la orice bancomat din România. Regulă dacă scoți cash de la ATM
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro