Răsturnare de situație în cazul Caracal! Un detaliu neașteptat despre dispariția Alexandrei iese la iveală: „Lucrurile sunt foarte complicate”

Detaliu neașteptat în cazul Caracal! Ce s-a descoperit în legătură cu dispariția Alexandrei?

A trecut deja prea mult timp de la apelul la 112 care a îngrozit o țară întreagă. Atât de mult…și fără vreo concluzie a desfășurării dispariției și uciderii Alexandrei Măceșanu. Recent, s-a adus ceva în prim-plan care va da peste cap ancheta din tragedia care stă pe buzele și în mintea tuturor de mai bine de șapte săptămâni. Ce detaliu a ieșit abia acum în evidență? Cine complică lucrurile?

Răsturnare de situația în cazul Caracal

Cazul Caracal pare mai degrabă că se afundă pe zi ce trece, lucru la care s-au așteptat mulți, dat fiind începutul întâmplărilor și derularea acțiunii oamenilor legii chiar și după ce s-a confirmat tragedia. Avocatul familiei Luizei a stat suspect de mult la DIICOT pentru că aproape trei ore a căutat CD-ul cu înregistrarea convorbirii dintre Alexandra și operatorii 112, conform impact.ro.

După ce înregistrarea părea de negăsit, a revenit cu plângeri asupra demersurilor făcute în anchetă. Cu fiecare zi ce trece, Tonel Pop pare că se complică…intenționat. Acesta a devenit deja renumit pentru afirmațiile când contradictorii, când fără niciun fundament, când prea în ceață.

Răsturnare de situație în Cazul Caracal. Lucrurile se afundă din ce în ce mai mult
Răsturnare de situație în Cazul Caracal. Lucrurile se afundă din ce în ce mai mult

Informații contradictorii și complicații intenționate

„Am stat foarte mult și pentru faptul că circa trei ore au căutat înregistrarea de la 112. Plicul unde trebuia să fie CD era sigilat, dar era gol. După trei ore au găsit un CD, nu știu dacă e cel original, nu cred, dar nici din ce am ascultat acolo pare se că situația e total alta decât cea care a fost scoasă pe presă. Nu pot spune exact despre ce e vorba. Dar pot să spun că transcripturile nu coincid cu înregistrarea în puncte esențiale vitale și nici nu sunt redate, ce a ieșit în presă, ce a fost acolo. Lucrurile sunt foarte complicate și relevă o altă situație de fapt și alte infrațiuni, inclusiv de acoperire a polițiștilor”
Tonel Pop

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI