Încă un caz Caracal în România? Ce au descoperit anchetatorii în casa bărbatului din Călăraşi care a sechestrat doi copii

Încă un caz Caracal în România? Ce au descoperit anchetatorii în casa bărbatului din Călăraşi care a sechestrat doi copii
Încă un caz Caracal în România? Ce se petrece într-o casă a aororilor din Călărași?

Un alt caz Caracall în România aduce din nou teamă. O anchetă teribilă se derulează chiar acum la Călărași. O altă casă a ororilor aduce în prim-plan privare de libertate a doi copii și abuzuri sexuale.

Încă un caz Caracal în România? Ce se întâmplă în Călărași?

Un alt caz asemănător celui de la Caracal zguduie țara. O anchetă s-a deschis la Călărași după ce s-a aflat că într-o locuință au fost ținuți ca sclavi câțiva copii și abuzați sexual. Oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au anunțat că, în cursul zilei de vineri, un bărbat de 52 de ani din localitatea Fundeni Frunzănești, județul Călărași este principalul suspect al unui dosar penal sub acuzația de privare de libertatea și infracțiuni la viața sexuală. Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe langă Judecătoria Oltenița. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Călărași au găsit în casa bărbatului un minor, care ar fi fost legat în șopron cu o sfoară.

Un alt minor a fost găsit la o adresă din București. Cel din urmă se afla încuiat în boxa blocului. Ambii băieți erau instituționalizați, iar din primele verificări, există indicii care atestă faptul că au fost abuzați. De asemenea, s-a descoperit că în șopronul locuinței inculpatului din Călărași se afla o cameră de filmat prin care îl urmărea pe minor. Polițiștii îi vor audia pe cei doi minori, în prezența unui psiholog de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călărași. Surse din anchetă susțin că bărbatul aducea constant minori acasă. Băieții găsiți avea vârsta de 13 și respectiv 16 ani.

Bărbat din Călărași acuzat de privare de libertate și abuz sexual
Bărbat din Călărași acuzat de privare de libertate și abuz sexual

„A fost descoperit un al doilea minor în vârstă de 13 ani pe raza Capitalei”

„Ieri colegii meu au obținut date despre acest cetățean de 52 de ani din comuna Fundeni-Frunzănești, imediat s-a format o echipă care s-a deplasat la fața locului, acolo a fost găsit un minor de 16 ani. Ulterior, a fost descoperit un al doilea minor în vârstă de 13 ani pe raza Capitalei. În cursul nopții s-au făcut cercetări, bărbatul a fost reținut, iar poliția încă cercetează locul.”
Marian Iorga, comisar-șef IPJ Călărași