Răsturnare de situație după ce Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Reghe și Corina Caciuc. Ce a făcut impresara

de: Bișinicu Andreea
12 03. 2022

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este de parte de a se fi încheiat. După ce a fost dată în judecată de către fostul ei soț și actuala sa iubită, femeia care îi va dărui un copil în doar câteva luni, celebra impresară le-a dat replica. Ce mesaj le-a transmis agentul FIFA.

Reacția Anamariei Prodan, după ce a fost dată în judecată de Reghe și Caciuc

Luna martie i-a adus Anamariei Prodan două lovituri de grație, după ce Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au depus plângeri pe numele impresarei. Pe 1 martie, fostul soț al vedetei a acționat în istanță la Judecătoria Buftea, iar Corina Caciuc a depus plângerea, o zi mai târziu, la Tribunalul Ilfov.

După ce au ales să se retragă din lumina reflectoarelor, de data aceasta Laurențiu Reghecampf și mama viitorului său copil nu au mai stat deoparte și au hotărât să acționeze pe cale legală, împotriva Anamariei Prodan.

Fiica regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan a reacționat dur la primirea acestor vești, având în vedere faptul că și ea a depus mai multe plângeri penale la adresa lui Reghe și a amantei sale.

„L-am iertat, cum am spus!”

Anamaria Prodan a subliniat, recent, faptul că nu este interesată de acest subiect și că are treburi mult mai importante de rezolvat, fiind o persoană extrem de ocupată.

Nu am timp de procesele lui Laur și Caciuc. Nu am timp liber. Eu muncesc. Alerg. E subiect încheiat pentru mine! Să facă ce vor amândoi!

Am avocat care se ocupă de orice vine din partea lor. Când ai timp sau vrei să te scoți din anumite situații penibile reacționezi așa. Nu mă interesează și punct!

L-am iertat, cum am spus, și îl vom ierta mereu pentru toată mizeria lui. Ne rugăm să-i fie bine și atât. Cea mai mare pedeapsă pentru un om și un părinte este să nu-și dorească nici un copil să te vadă în față.

Dumnezeu i-a dat-o! Dar, repet! Când ajungem acolo sus, probabil că va avea de dat multe explicații … și, cu siguranță, nu va putea … dar și atunci eu și copiii îl vom ajuta!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru click.ro.

Corina Caciuc, plângere pe numele Anamariei Prodan pentru defăimare

În ultimele luni, pe rețelele sociale, Anamaria Prodan a publicat diverse postări dedicate actualei iubite a fostului ei soț, mai exact mesaje, fotografii sau videoclipuri din viața Corinei Caciuc, aducându-i diverse injurii brunetei.

Dacă la început nu a spus nimic și a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor, de data aceasta, bruneta în vârstă de 30 de ani ar fi luat atitudine și s-ar fi dus, alături de iubitul ei, Laurențiu Reghecampf, la tribunal să o dea în judecată pe Anamaria Prodan, pentru faptul că agentul FIFA ar fi defăimat-o în mediul online.