Răsturnare de situație cu Regele Charles și Prințul Harry. Informația de ultimă oră despre cei doi

de: Ștefan R. Apostol
24 12. 2022

În luna mai a anului viitor va avea loc ceremonia de încornare a Regelui Charles al III-lea. Numai că lucrurile nu stau bine în familia regală, mai ales după dezvăluirile din documentarul difuzat de Netflix. Prințul Harry și Meghan Markle, protagoniștii documentarului, au făcut câteva dezvăluiri șocante. Cu toate astea, spun apropiați ai regelui, cei doi ar putea participa la ceremonia din luna mai. Am putea asista la o răsturnare de situație cu Regele Charles și Prințul Harry?

Informația de ultimă oră despre Regele Charles și Prințul Harry

Regele Charles și Prințul Harry nu s-au înțeles niciodată așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei. Ulterior, odată cu anunțul renunțării la atribuțiile regale și dezvăluirile din presă, Regele Charles și Prințul Harry s-au distanțat și mai mult.

Surse apropiate regeului spun că Meghan Markle ar fi considerată principala vinovată. Alte surse, apropiate celor doi spun că motivele ar fi modul în care soția prințului ar fi fost tratată la Curtea Regală, discriminatoriu.

Deși au apărut, și de-o parte, și de alta, așa-zise dovezi, cele mai controversate au fost mărturiile făcute de Harry și Meghan în interviul acordat celebrei Oprah Winfrey. Ulterior, prin semnarea unui contract de câteva milioane de dolari, Harry și Meghan au decis să vorbească și pentru Netflix, într-un documentar ce a avut premiera recent.

Dar, în presa britanică, a apărut informația de ultimă oră despre cei doi. Conform tabloidelor britanice, Ducele și ducesa de Sussex vor avea un loc la încoronarea regelui, spun sursele. Asta se va întâmpla, mai spun sursele, dacă vor dori să participe. Casa Regală, în speță regele Charles al III-lea ar dori asta, în ciuda consecințelor continue din documentarul de pe Netflix, spune presa britanică.

Regele și Prințul, alături la încornare

Harry și Meghan vor fi invitați la ceremonia lui Charles, care va avea loc pe 6 mai. În cadrul ceremoniei, toți membrii familiei vor figura pe o listă de invitați care urmează să fie întocmită, potrivit unui raport.

O sursă a declarat pentru The Daily Telegraph că „Toți membrii familiei vor fi bineveniți”. Se înțelege că soții Sussex nu au primit încă o invitație. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze, dar o sursă a spus despre rege: „Își iubește ambii fii”.

Alte sursă a mai declarat că între Regele și Prințul Harry r putea exista o reconciliere, dacă ambele părți doresc asta. Atât Palatul Buckingham, cât și Palatul Kensington au păstrat tăcerea cu privire la o serie de acuzații făcute în cele șase părți ale documentarului, conform The Guardian. Nu au comentat, inclusiv afirmația lui Harry că a rămas îngrozit după ce „prințul de Wales a țipat la el în timpul summitului de la Sandringham din ianuarie 2020”.

Rămâne de văzut dacă pe 6 mai 2023, Regele Charles și Prințul Harry vor fi împreună la cel mai important moment al anului.