Răsturnare de situație! Alex Bodi, reacție neașteptată despre Bianca Drăgușanu

Răsturnare de situație! Alex Bodi, reacție neașteptată despre Bianca Drăgușanu
Răsturnare de situație! Alex Bodi, reacție neașteptată despre Bianca Drăgușanu

Încurcate sunt căile Domnului şi nu au nici indicatoare! Așa se face că după ce s-au iubit, s-au certat și s-au împăcat, Alex Bodi se gândește să o ceară, din nou, de soție pe Bianca Drăgușanu. „Cu asta am spus tot“. Vezi declarația omului de afaceri.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se căsătoresc, din nou?

Se vor căsători Alex Bodi și Bianca Drăgușanu din nou? Evenimentul divorțului a avut loc cu doar câteva luni în urmă, mai exact în data de 11 martie. S-au certat acasă, la notar și la TV, iar acum se pare că cei doi au iarăși planuri mari! După o scurtă aventură cu focoasa rusoaica, Daria Radionova, Bodi s-a întors iar la confortul căminului, lângă fosta lui soție.

Cu toate că frumoasa blondină declara, nu cu mult timp în urmă, că odată cu divorțul au semnat și finalul poveștii de dragoste dintre ei, acum, se pare că cei doi s-au gândit să-și mai ofere încă o șansă.

Omul de afaceri i-ar fi promis rusoaicei că o ia de nevastă

Dar, adevărata bombă acum urmează: Alex Bodi ar i-ar fi promis și Dariei că o ia de nevastă! Cel puțin așa a dezvăluit rusoaica. Mai mult, aceasta susține că înstăritul om de afaceri ar fi chemat preotul la ea acasă și i-ar fi transmis familiei sale că este foarte serios cu privire la relația lor. Din păcate, sau din fericire, idila lor nu a durat prea mult, iar Bodi s-a întors în brațele fostei partenere.

În ceea ce privește declarațiile făcute de Daria, actualul iubit al Biancăi neagă cu vehemență că așa ar fi stat lucrurile. Totodată, Bodi se bate cu pumnul în piept că singura femeie cu care s-ar mai lega pe vecie este însăși Bianca Drăgușanu.

„Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot“, a declarat Alex Bodi pentru SpyNews.ro.

Mai mult, pentru a demostra că gândurile lui cu privire la frumoasa blondină sunt cât se poate de serioase, Alex Bodi i-a făcut și o declarație de dragoste pe rețelele sociale.

„Acceași privire… aceiași ochi… aceleași gânduri, dar prea serioși! Noi“, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI