Bianca Drăgușanu, prima reacție după noua împăcare cu Bodi. “Tot la mine se întoarce”

Bianca Drăgușanu, prima reacție după noua împăcare cu Bodi. “Tot la mine se întoarce”
Bianca Drăgușanu, prima reacție după noua împăcare cu Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu se pot lăsa unul de celălalt. După despărțirea cu scandal, revine fiorul dragostei. Blondina, însă, nu se lasă ușor și spune că sunt doar prieteni. Nu e impresionată nici de darurile din partea sa, semn că așteaptă mai multe dovezi de iubire.

Nu se pot lăsa unul de celălalt. Bianca Drăgușanu, declarații despre împăcarea cu Alex Bodi

În ultima perioadă, din mesaje pe care Bianca Drăgușanu le postează, în mod constant, pe Instagram, reiese faptul că ea pare că nu va renunța prea curând la războiul cu Bodi. Dar cine se tachinează se iubește, nu? Dacă e așa, din înțepăturile pe care cei doi și le aruncă în mediul online, aceste cuvinte au o direcție clară.

„Normal că ți-e dor de mine, nu eu eram problema/ Rețelele sociale nu îți ruinează relația. Acțiunile tale o fac/ Intuiția ei era superputerea ei/ Odată ce atingi vârsta potrivită, nu te mai impresionează o mulțime de lucruri/ Nu e nevoie să îndepărtezi oameni. Vor dispărea singuri”, sunt câteva dintre mesajele blondinei, postate în mediul virtual.

„Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”

Neașteptat a fost răspunsul lui Bodi: „O relație adevărată este formată din doi oameni imperfecți care refuză să renunțe unul al altul”. A hotărât să o împace și altfel, cumpărându-i un pui de pomeranian. Bianca nu s-a arătat prea impresionată, însă, și așteaptă mai multe dovezi de iubire din partea fostului soț.

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”, a declarat Bianca Drăgușanu, invitată la o emisiune tv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI