Răspunsul PSD Constanța după eșecul de la europarlamentare: „Capete-n gură și pe ei!” – VIDEO

Răspunsul PSD Constanța după eșecul de la europarlamentare: „Capete-n gură și pe ei!” – VIDEO

PSD a înregistrat o înfrângere zdrobitoare în alegerile europarlamentare din 26 mai și pare că, totuși, nu a învățat să se replieze. O înregistrare realizată în sediul PSD Constanța arată abordarea pe care vor s-o aibă social-democrații constănțeni pentru alegerile prezidențiale.

O înregistrare realizată într-o ședință de partid, la PSD Constanța, arată abordarea pe care o pregătesc social-demorații pentru prezidențialele de la sfârșitul anului. Înregistrare, în care se aude vorbind președintele filialei PSD din Constanța, Felix Stroe, face referire la eșecul de la europarlamentare, pe care-l pune pe seama turismului electoral.

De asemenea, este amintit și celebrul slogan „m@#e PSD“ și cum ar trebui combătut acesta.

Cum vrea PSD Constanța să abordeze prezidențialele, după eșecul de la eurparlamentare

În înregistrarea publicată de ordinea.ro, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, pune eșecul de la prezidențiale pe seama turismului electoral.

„În judeţul Constanţa, pe listele suplimentare, au fost 14 la sută turişti. Suntem oameni care am trecut prin confruntări electorale. I-a apucat turismul atuncea pe toţi. Şi au făcut turism peste tot. Au făcut turism la Adamclisi, au făcut turism la Medgidia, au făcut turism la Vulturu. Au făcut turism, nene. I-a apucat turismul de murea lumea. 14%! Fraţilor, ce naiba, suntem copii? În primul rând, aceste rezultate, care ne mâhnesc, ne dor, sunt cel puţin ciudate, stranii, ca să nu mă exprim mai categoric”
Felix Stroe, președintele PSD Constanța

Ulterior, Felix Stroe le cere membrilor de partid să aibă o atitudine dură în campania pentru prezidențiale. Le cere să abordeze problema ferm și să răspundă de zece ori mai dur insultelor.

„Puşi pe bătaie! Şi n-o să ne întoarcem şi obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei, ci ”Ba a mă-tii” – ”Ba a mă-tii”. Scuzaţi-mă doamnelor! Şi vă rog frumos şi doamnelor să aveţi atitudine bărbătească: capete în gură, şi pe ei! Corect? Capete în gură, şi pe ei! M…e PSD? M…e USR! M…e PNL! Aşa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteţi măgari? Nu începem noi. Sunteţi măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi”
Felix Stroe, președintele PSD Constanța

Felix Stroe a ocupat, pentru scurtă vreme, și funcția de ministru al Transporturilor în guvernarea Tudose. A plecat, însă, odată cu toată echipa guvernamentală, dată jos chiar de partidul care o trimisese acolo, partid condus la acea vreme de Liviu Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI