Rareș Bogdan și Florina, imagini ireale de ziua ei. S-au dat în stambă de față cu toți invitații FOTO

Rareș Bogdan și Florina, imagini ireale de ziua ei. S-au dat în stambă de față cu toți invitații FOTO
Rareș și Florina Bogdan, o căsnicie fericită

Fostul jurnalist, actualmente politician PNL, Rareș Bogdan, a avut o seară de vis, alături de soția sa, Florina. Momentul a  fost celebrarea zilei de naștere a soției politicianului, care a împlinit 40 de ani. Petrecerea, conform unor apropiați, a fost organizată chiar de Rareș Bogdan, iar dress-code-ul a fost all white.

Rareș și Florina, o căsnicie fericită

Astăzi cunoscut din postura de vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan se mândrește cu soția și familia sa. Cei doi au împreună și doi copii, iar relația acestora, după cum s-a și văzut, este una extrem de închegată și fericită.

Florina Bogdan, astăzi ajunsă la vârsta de 40 de ani, este adepta intimității, cu foarte rare apariții în presă. Cât despre relația sa cu fostul jurnalist, într-un dialog cu Playtech, Florina Bogdan declara:

„Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj.

Mie mi se părea că este cu nasul pe sus. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumpărat tot coșul respectiv cu ghiocei”, a mărturisit Florina Bogdan.

Rareș Bogdan a organizat petrecerea zilei de naștere a soției

Recent a fost mare sărbătoare în familia Bogdan. Florina a schimbat prefixul, împlinind frumoasa vârstă de 40 de ani. Conform apropiaților celor doi, printre care și Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, de această petrecere surpriză s-ar fi ocupat chiar Rareș Bogdan în persoană. Imaginile surprinse și publicate pe Instagram arată și faptul că petrecerea a avut și un dress-code obligatoriu, all white.

Un alt moment a fost și dansul celor doi, iar Rareș Bogdan a putut fi văzut sărutându-și soția în văzul tuturor, fiind plin de trandețuri. Se pare că petrecerea a fost un succes, culminând cu tortul cu trei etaje, în jurul căruia s-au strâns cei doi, alături de cei doi copii.

Petrecerea a continuat și cu alte momente inedite, printre care și un moment de vioară, dar și alte surprize, atent pregătite de Rareș Bogdan pentru soția sa, Florina Bogdan. Seara s-a încheiat și cu un pahar de șampanie ciocnit cu toți invitații.