Rareș Bogdan, reacție de ultimă oră. ”Nicio țară din lume nu își închide porțile în fața propriilor cetățeni.”

Rareș Bogdan, reacție de ultimă oră

Rareș Bogdan nu s-a mai putut abține și a reacționat dur. Ce spune acesta despre situația actuală și care este starea în care se află România, după părerea politicianului? Unde spune acesta că există indiferența totală?

Rareș Bogdan, reacție dură

Rareș Bogdan a făcut un apel disperat către Jandarmerie și Poliție, în special în zonele rurale unde este cunoscut faptul că măsurile impuse nu se respectă cu o așa sfințenie precum ar trebui. Europarlamentarul liberal a declarat că dorește ca autoritățile să înțeleagă că în unele zone se circulă frecvent nu numai în scopuri imperios necesare.

Acesta este dezamăgit pentru că atât Jandarmeria, cât și Poliția nu se folosesc de faptul că președintele a instituit starea de urgență. Conform afirmațiilor lui Rareș Bogdan, primarii nu mai fac față, pentru că oamenii din diaspora nu respectă izolarea. Rugămintea de la finele monologului său a fost către Marcel Vela: „Să-și pună toți milițienii din minister.”

Rareș Bogdan, reacție de ultimă oră
Rareș Bogdan, reacție de ultimă oră

„Îi rog pe frații noștri să respecte statul român și regulile sale”

Din păcate, liberalul se plânge de faptul că situația în care ne aflăm nu-i aduce fruntași pe cei din zonele rurale, aceștia rămânănd cei care nu se supun noilor reguli de trai aplicate nu numai în toată țara.

”Pentru prima dată în istoria României, zona rurală e mai indisciplinată decât zona urbană. Bucureștiul e exemplu, exemplu în marea majoritatea zonelor. Cluj, Iași, Timișoara, Brașov sunt exemple de corectitudine și disciplină. Culmea, noi, care am învățat să respectăm satul românesc, am ajuns să ne uităm să nu ne vină să credem ce se întâmplă în satul românesc, unde nu se respectă auto izolarea. Nicio țară din lume nu-și închide porțile în fața propriilor cetățeni. Dar tot ține de reguli. Îi rog pe frații noștri să respecte statul român și regulile sale și când intră să respecte regulile întocmai: carantină și auto izolare”
Rareș Bogdan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI