12 iul. 2020 | 20:56

Rareș Bogdan, decizie absurdă. Anunț de necrezut al parlamentarului PNL

Știri generale
Rareș Bogdan, decizie absurdă. Anunț de necrezut al parlamentarului PNL
Rareș Bogdan, decizie absurdă. Anunț de necrezut al parlamentarului PNL

Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, anunţă încă o petrecere, după cea pentru fiica sa, dată în luna iunie, în plină pandemie de coronavirus. De data aceasta, fostul om de televiziune spune că îl va sărbători pe băieţelul său. Chiar dacă numărul de infectări cu coronavirus cresc îngrijorător, acesta susține că nu trebuie să ne băgăm sub pat.

Rareș Bogdan, decizie incredibilă. Anunțul de necrezut al parlamentarului PNL

Rareș Bogdan o mai pue de o petrecere în plină pandemie de coronavirus. Europarlamentarul PNL a anunțat că organizează o petrecere cu ocazia zilei de naștere a fiului său. Liberalul este de părere că nu trebuie să ne pitim, acum, dacă este epidemie de coronavirus.

Liberalul Rareş Bogdan a spus duminică, la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că îl va celebra săptămâna viitoare şi pe fiul său, aşa cum i-a făcut ziua și fiicei sale, în urmă cu o lună.

Rareș Bogdan organizează o petrecere cu ocazia zilei de naștere a fiului său

Rareș Bogdan organizează o petrecere cu ocazia zilei de naștere a fiului său

Rareș Bogdan spune că va organiza o petrecere în familie

Binînţeles, dar nu cu 42 de persoane, pentru că prietenii mei sunt plecaţi în vacanţă, dar cu familia voi avea masă. Şi o să îi invit cu mare drag pe oameni să vadă că e simplă masă cu familia, socrii mei, fără nimic spectaculos, fără prieteni din politică, fără autorităţi, o petrecere la care copilaşii se aleargă, noi stăm la şase mese de câte şase persoane, absolut normal.

Eu nu refuz să trăiesc, nu trebuie să ne băgăm sub pat
Eu nu refuz să trăiesc, nu o să-mi opresc viaţa. Noi trebuie să ne obişnuim cu acest virus, să trăim, nu să ne băgăm sub pat, trebuie să respectăm regulile„, a spus liderul europarlamentarilor PNL, Rareş Bogdan, duminică, la Antena 3.

Rareș Bogdan, petrecere cu 100 de invitați pentru fiica sa?

În luna iunie, în presă s-a scris că Rareş Bogdan i-ar fi sărbătorit ziua fiicei sale cu peste 100 de persoane, chiar dacă ne aflam în pandemie şi în plină stare de alertă, moment când petrecerile în interiorul restaurantelor erau interzise.