Randi, farsă în direct la Măruță: ‘O să vorbim mai rar de acum’

Randi, farsă în direct la Măruță: ‘O să vorbim mai rar de acum’
Randi, farsa in direct la emisiunea ui Catalin Maruta

Randi a intrat în direct la Măruță în emisiune, unde a vorbit despre planurile pe care le are în 2021, dar și despre faptul că a fost nevoit să plecarea în Bali, acolo unde voia să stea 2-3 luni. Motivul, granițele cu Bali au fost închise, astfel că artistul a fost nevoit să amâne vacanța.

Randi, farsă în direct la Măruță

Randi a petrecut Revelionul acasă, în România, deși, inițial, voia să plece în Bali. Își făcuse rezervările, totul a fost pus la punct, însă pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap. Acesta a fost nevoit să amâne plecarea și să petrecă Revelionul în țară. Acesta așteaptă acum cu interes ca granițele să se redeschidă.

”Trebuie să se deschidă, îi simțim chemarea. Nu prea beau eu cocktailuri. Am zis că o să mă duc, vacanța a fost doar amânată.”, a spus artistul în emisiunea lui Cătălin Măruță. Însă în emisiunea lui Măruță, artistul a avut parte și de o farsă din partea prezentatorului. După ce acesta a spus că chiar mâine va avea un prim eveniment la care va cânta, în Ucraina, Măruță i-a zis că tocmai s-a anunțat la știri că și granițele cu Ucriana au fost închise.

Cum a reacționat Randi

”O să avem (n.red. un eveniment) în Ucraina, o să cânt în limba română, este un eveniment privat, sper să nu fie și ultimul”, i-a spus Randi lui Cătălin Măruță, după care acesta din urmă a afirmat cu seriozitate.

”Granițele cu Ucraina s-au închis. Uită-te la știri”, i-a zis Cătălin Măruță. Vizibil încuract, Randi i-a replicat lui Cătălin Măruță:

”Măruță, ce să zic, îmi porți noroc. Ar trebui să vorbim mai rar, atunci!”, i-a zis acesta. După ce l-a ținut puțin în suspnas pe Randi, Cătălin Măruță i-a recunoscut: ”A fost o glumă!”

Așadar, Randi începe anul 2021 în forță, cu un prim concert în Ucraina. ”Nu e timp pentru nimic de senzație, muncim și ne întoarcem”, a conchis artistul.

Andrei Ropcea s-a născut la data de 23 mai 1983, în Pitești. Acesta este cunoscut sub numele de scenă Randi. Artist și producător muzical, acesta a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi. Cei doi sunt unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. De menționat este că de-a lungul anilor, Randi a acumulat multe premii naționale și internationale în calitate de solist al trupei. Începând cu anul 2011, Randi a debutat și în cariera solo. Tot atunci el și-a deschis propria casă de discuri, Famous Production.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI