29 feb. 2024 | 09:02

Ramona Olaru, provocatoare într-un clip muzical. Cum a apărut asistenta de la Neatza: „S-a nins, s-a tot” FOTO

Monden
Ramona Olaru, provocatoare într-un clip muzical. Cum a apărut asistenta de la Neatza:

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1, are o nouă colaborare. Ramona Olaru s-a lăsat pozată în ipostaze provocatoare pentru un clip muzical. Imaginile au făcut furori în mediul online, unde complimentele au curs valuri. „S-a făcut frumos, s-a nins, s-a tot”. Foto

În ce proiect nou va putea fi văzută Ramona Olaru

Ramona Olaru nu activează doar în televiziune, ci își câștigă banii și din aparițiile în clipuri muzicale, după cum demonstrează o nouă colaborare în care s-a implicat. Chiar asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1 în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, a făcut anunțul.

Ramona Olaru/ Sursă: Instagram

Blondina a publicat pe contul său de pe Instagram o serie de fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai atrăgătoare. Evidențiindu-și formele armonioase ale corpului în fața camerei, Ramona Olaru a anunțat că va apărea într-un nou clip muzical, în urma unei colaborări cu un rapper român.

Asistenta de la Neatza a apărut îmbrăcată doar în body

„S-a filmat, s-a făcut frumos, s-a nins, s-a tot! Pe 1 martie clipul ❤️”, este mesajul notat de Ramona Olaru în descrierea fotografiilor publicate pe Instagram.

Îmbrăcată într-un body negru, cu decolteu în V și umerii lăsați, Ramona Olaru a stârnit emoții intense în rândul urmăritorilor săi. S-a lăsat fotografiată chiar în dresuri, pe tocuri negre, înalte, lăsându-și trăirile să-i dicteze mișcările senzuale în fața camerei foto și video.

Complimentele au curs valuri pentru blondină

Imaginile în care asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani apare în ipostaze senzuale au făcut furori în mediul online. Fanii blondinei i-au făcut numeroase complimente. Urmașii lui Adam nu au putut să nu aprecieze trupul perfect al Ramonei Olaru.

„Wow, vă ador pe amândoi! Pe el, ca voce. Pe tine, ca femeie. Abia aștept clipul”/ „Ramona, ești minunată și sexy😍❤️”/ „Felicitări, frumoasă domniță”/ „So wild, Ramonici!”/ „Superbă postare!❤️”/ „De vis”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

A copiat-o pe controversata Dana Budeanu?

Bineînțeles, ca de fiecare dată, au existat și unele răutăți. O utilizatoare online i-a reproșat asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani că ar fi folosit vorbele controversatei creatoare de modă Dana Budeanu în descrierea postării publicate pe Instagram.

„… s-a nins, s-a tot… Astea-s vorbele lu’ Dana Budeanu😂”, s-a exprimat internauta, mesaj la care a primit imediat o replică scurtă și neașteptată chiar din partea Ramonei Olaru: „Sau ale lui Dem Rădulescu! Da’ e ok! 😉”.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Otrava din mașină. Șoferii riscă să se intoxice cu o substanță cancerigenă
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro