Ramona Olaru, îndrăgostită de un fotbalist celebru din România. Asistenta de la Neatza i-a surprins pe toți

Ramona Olaru, îndrăgostită de un fotbalist celebru din România. Asistenta de la Neatza i-a surprins pe toți
Ramona Olaru, indragostita de un fotbalist celebru din Romania. Asistenta de la Neatza i-a surprins pe toti

Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România. Pe lângă corpul de zeiță, picioarele de balerină și zâmbetul de actriță de la Hollywood, superba blondină a câștigat simpatia a milioane de români din toate colțurile țării datorită simțului său dezvoltat al umorului.

Ramona Olaru a crescut la o fermă și a făcut muncile câmpului

Muza celor de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut declarații incredibile în cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Cătălin Oprișan de la Antena Sport. Frumoasa Ramona Olaru are o poveste de viață demnă de un scenariu de film de Oscar.

Puțini știu că celebra asistentă TV a crescut la o fermă din mediul rural și știe foarte bine cum să se descurce în ogradă. Nu este străină muncilor câmpului și a fost ambițioasă încă de pe vremea când avea doar câțiva anișori. A făcut dans, box, zumba, iubește sportul și mișcarea.

Ramona Olaru este invidiată de toate femeile din România pentru formele sale de fotomodel, deși vedeta recunoaște că nu se abține de la nimic, mănâncă orice, însă are o condiție fizică de invidiat și o moștenire genetică desăvârșită.

Cine este fostul fotbalist de la Dinamo de care i-a plăcut Ramonei Olaru în liceu

Când vine vorba de viața ei amoroasă, Ramona Olaru a ținut caldă prima pagină a publicațiilor mondene de-a lungul timpului. Toți știu despre căsnicia ei cu Bogdan Olteanu și relația cu artistul Cuza de la Noaptea Târziu.

Cu toate acestea, vecina de la Neatza a făcut o dezvăluire savuroasă în cadrul interviului de la as.ro, dezvăluind cine este fotbalistul pentru care blondina dezvoltase o pasiune în perioada liceului.

„Am fost dinamovistă toată viaţa mea. Nu ştiu cât de bine şi de corect e să spun acum că eram îndrăgostită de un fost fotbalist de la Dinamo şi din cauza asta eram dinamovistă. În liceu s-a întâmplat, la 16 ani. Nu ştiu dacă e bine să spun. Începe cu I primul nume şi al doilea cu Z. Ianis Zicu.

El nu ştie şi nici nu trebuie să ştie. O fi căsătorit, la casa lui, cu copiii lui. De aia iubeam eu Dinamo, multă vreme. O singură dată am fost pe un stadion în viaţa mea, pe Dinamo. Pe Arena Naţională nu am fost niciodată, deşi mi-am dorit, dar nu a avut cine să mă ducă, să mă ia cu el sau cu ea”, a declarat Ramona Olaru la Antena Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI