30 sept. 2021 | 09:52

Care e secretul fericirii Ramonei Olaru. L-a divulgat azi dimineață, la Neatza

Monden
Care e secretul fericirii Ramonei Olaru. L-a divulgat azi dimineață, la Neatza
Ramona Olaru a surprins la Neatza. Ce o face fericită, de fapt

Ramona Olaru este îndrăgită de mulți români pentru optimismul său debordant. Aceasta este mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze, chiar dacă trece printr-o perioadă mai dificilă, demonstrând de fiecare dată că este destul de puternică pentru a înfrunta orice provocare.

Ramona Olaru și-a dezvăluit secretul. Ce i-a spus lui Răzvan Simion

Nimic nu o poate opri pe Ramona Olaru! Este frumoasă, faimoasă și fericită! Aceasta a fost înzestrată cu multe calități, iar zâmbetul o recomandă de fiecare dată. Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani nu lasă nimic să îi fure optimismul, așa că mulți vor să îi afle secretele.

Se pare că Ramona Olaru a descoperit un truc pentru arăta bine în fiecare zi, dar și pentru a rămâne fericită și mulțumită de ce îi oferă viața. Aceasta i-a dezvăluit lui Răzvan Simion că nu se uită la bani în momentul în care vine vorba de micile plăceri, cum ar fi cumpărăturile pentru piese vestimentare.

„E mai bine în general să vorbești singur. Există un avantaj, nu te întrerupe nimeni. (…) Eu nu mă uit la bani pentru fericirea mea, de asta mă îmbrac frumos în fiecare zi.”, a zis Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani.

Câți bani ar primi Ramona Olaru pentru Neatza, de fapt

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz. Înzestrată cu multe trăsături superbe, o siluetă de invidiat și o personalitate jucăușă, nu este de mirare că ea este foarte apreciată de fani. Se pare că notorietatea ei îi aduce multă fericire, mai ales pentru că este recompensată pe deplin.

Mai exact, nicio asistentă de televiziune nu a primit salariul pe care îl încasează Ramona Olaru pentru a participa la Neatza cu Răzvan și Dani. Frumoasa vedetă ar primi 3.000 de euro lunar de la Antena 1, iar veniturile sale sunt rotunjite și prin diferite contracte de imagine.

Ramona Olaru are parte de tot ce își dorește, dar niciodată nu uită de unde a plecat. Copilăria ei a fost marcată de neajunsuri, așa că ea este extrem de mulțumită că a ajuns pe culmile succesului, dar nu renunță la anumite activități simple.

„Eu pot să îți plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe câmp, ca să nu uit de unde am plecat. Am căutat liniște. E pământ, nu am nimic.

Eu vreau să plantez porumb primăvara asta și o să vorbesc cu vecinii mei. Eu merg bine pe tocuri ca am mers mult pe arătură.”, povestea Ramona Olaru în trecut.

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Surpriză! A câștigat Roland Garros și Wimbledon, a fost numărul 1 mondial, iar acum și-a anunțat retragerea: ”Rămas-bun”
Digisport.ro
Cu ce trebuie să stropim pomii fructiferi după scuturarea florilor. Trucul care ne oferă cea mai bună recoltă
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Proprietarii de locuințe, în vizorul de ANAF
EVZ.ro
Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere
Spynews
Se schimbă regulile pentru românii de la BLOC sau CASĂ. Legea e ordin dat de UE
Capital.ro
Ce fac gospodinele cu experiență înainte de a găti ficatul. Doar așa iese fraged și gustos
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CASA de PENSII a ANUNȚAT! Vești privind BANII cuveniți celor aproape cinci milioane de seniori
Mediaflux
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro