Ramona Olaru, în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat cu asistenta de la Neatza

Ramona Olaru, în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat cu asistenta de la Neatza
Ramona Olaru, in lacrimi la TV. Ce s-a intamplat cu asistenta de la Neatza

Ramona Olaru a izbucnit în plâns în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1. Puțini sunt cei care știu că pe frumoasa blondină o cheamă și Nicoleta, iar astăzi, de ziua ei de nume, asistenta TV a primit o surpriză de zile mari din partea colegilor săi de platou. Ce dorință i s-a împlinit, în direct.

Ce cadou emoționant a făcut-o să plângă pe Ramona Olaru, în direct, la TV

Ramona Olaru s-a bucurat precum un copil, în direct, la televizor. În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani de marți, 6 decembrie, iubita lui Cătălin Cazacu a primit o surpriză de zile mari din partea colegilor săi de platou.

Nu multă lume știe că pe al doilea prenume al blondinei este Nicoleta, așadar, de ziua ei de nume, Ramona Olaru s-a serbat pe cinste, alături de prietenii ei de la Neatza, care i-au împlinit o dorință arzătoare, aceea de a avea zăpadă de aniversarea ei.

În timp ce prezenta rubrica meteo, Răzvan Simion i-a făcut o surpriză de neuitat colegei sale, atunci când asistenta a fost rugată să pocnească din degete, pentru ca dorința să i se îndeplinească, iar colegii din culise au făcut posibil să ningă în platoul emisiunii de la Antena 1.

„Nu s-a întâmplat nici de data aceasta. Întotdeauna mi-am dorit zăpadă și vremea are alte planuri. Ce? Nu cred! Ce drăguț, mulțumesc!”, a fost reacția Ramonei Olaru atunci când ninsoarea i-a cuprins pletele blonde.

„Am fost puternică mult timp iar corpul cere eliberare”

Ramona Olaru nu și-a uitat nici prietenii virtuali. De Sfântul Nicolae, frumoasa blondină a postat un mesaj emoționant pe rețele sociale, exprimându-și recunoștiința pentru cei care o susțin, o îndrăgesc și o sprijină în cele mai grele momente.

Năpădită de emoții, vedeta a mărturisit că a simțit nevoia să se descarce, după o lungă perioadă în care a avut parte de greutăți, în fața cărora a fost nevoită să fie puternică.

„E o perioada emotionantă în viața mea, poate e de la zodie, poate e de la faptul că suntem în preajma sărbătorilor sau poate e pentru că am fost puternica mult timp iar corpul cere eliberare si, astfel, lacrimile îmi pornesc din orice!

Spun atat: Sunt binecuvântată și mulțumesc Universului pentru tot ce trăiesc și mi se întâmplă în fiecare zi! Am oameni minunați în jurul meu care au grija să îmi facă zilele frumoase, am câțiva prieteni care sunt acolo, orice ar fi!

Muncesc si fac ce imi place iar acest lucru imi aduce implinire in tot si toate! Și mai am și două pufoșenii acasă, care au grija de sufletul meu.

Încerc să mulțumesc mai des tuturor celor menționate mai sus si fie ca pe unde ne-om întâlni să vă dau și vouă din energia mea atât cât suntem în această viață și cu siguranță și în alta când va fi! Vă iubesc pe toți!”, a scris Ramona Olaru pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe