Ramona Gabor, nevoită să plece din România din cauza lui Irinel Columbeanu. Detaliul pe care nimeni nu l-a știut până acum

de: Andrei Simion
19 07. 2024

Ramona Gabor este sora mai mică a Monicăi Gabor, despre care deja se știu multe lucruri. Dar, se pare că recent s-a aflat că ar fi fost nevoită să plece din România din cauza lui Irinel Columbeanu. Este un detaliu pe care nimeni nu l-a știut până acum.

Ramona Gabor, la 35 de ani, are afaceri profitabile

Plecată de ceva vreme din România, sora mai mică a Monicăi Columbeanu se mândrește cu statutul ei actual, cel de antreprenor de succes. Multă lume s-a întrebat din ce face bani, mai nou, Ramona Gabor, iar această curiozitate le-a fost satisfăcută de aceasta. Luna trecută, Ramona Gabor dezvăluia fanilor din ce face bani în Dubai.

Afacerea care îi aduce sume frumușele în conturi este cea de vânzare a parfurmurilor, iar diva recunoaște că-i place ceea ce face:

„Îmi place să mă duc și la magazinele unde am parfumurile, să verific. Mă ocup de foarte multe lucruri care sunt în spate. Îmi place să am control. Nu știu dacă e firesc.

Câteodată, mi-ar plăcea să renunț la controlul acesta, să am încredere în ceilalți oameni, că pot face munca cum trebuie”, spune Ramona Gabor.

A fost nevoită să plece din România din cauza lui Irinel Columbeanu

Deși momentul plecării din România lua pe mai toată lumea prin surprindere, și nu oriunde, ci direct în Dubai, se pare că în spatele deciziei a stat cu totul altceva, fiind vorba despre detaliul pe care nimeni nu l-a știut până acum.

Invitată la podcastul celebrei moderatoare TV, Teo Trandafir, Ramona gabor avea să dezvăluie de ce a fost nevoită să plece din România din cauza lui Irinel Columbeanu:

„A fost cumnatul meu și toată lumea spune și se întâmplă de multe ori în comentarii să vezi: «dacă nu era el, tu nu existai sau, mă rog, nu știa nimeni de tine». Înțeleg acest punct de vedere, dar eu m-am mutat din țară exact din acest motiv.”

Ramona Gabor, alături de nepoata sa Irina, în România

Pe 14 iunie, exact în ziua în care se dădea startul la EURO 2024, fiica fostului milionar, Irina Columbeanu, venea în România.

Pe tot parcursul vizitei ea a fost îsoțită de mătușa Ramona Gabor, cele două fiind văzute âmpreună și la întâlnirile cu Irinel Columbeanu. Diva a povestit în același podcast și despre această perioadă din iunie, declarând că:

„Am venit în România, în primul rând, pentru că nepoata mea a ajuns și ea, după șase ani, pe meleagurile noastre și am vrut să petrec timp cu ea. Ca fetele, dar și în familie, pentru că, de fapt, a fost în Bacău până acum”, a mai spus Ramona Gabor.

Acum că nepoata ei a plecat înapoi în SUA, nu va mai rămâne nici ea foarte mult, întorcându-se în Dubai, unde o așteaptă afacerile.