21 iun. 2024 | 12:27

Ramona Gabor, mai mândră ca oricând de nepoata ei. Cum s-a fotografiat alături de Irina Columbeanu

Monden
Ramona Gabor, mai mândră ca oricând de nepoata ei. Cum s-a fotografiat alături de Irina Columbeanu

Ramona Gabor și nepoata ei, Irina Columbeanu, s-au întâlnit la București după o perioadă mai lungă în care nu s-au văzut. Cele două se bucură de timpul petrecut împreună și au ajuns în Bacău, orașul natal al fotomodelului. Iată cum s-au fotografiat acestea.

Cum au apărut Ramona Gabor și Irina Columbeanu

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu pe care o are din mariajul cu Monica Gabor, se află într-o vizită de o săptămână în țară, apoi se întoarce în America, acolo unde locuiește alături de mama sa de șase ani. Aceasta a venit să-și viziteze tatăl. Irinel Columbeanu a ajuns la azil și are o stare de sănătate precară, după ce a suferit mai multe AVC-uri.

La București a ajuns și mătușa Irinei, Ramona Gabor, stabilită de zece ani în Dubai. Aceasta a fost întâmpinată cu mare bucurie de fiica surorii sale la aeroport, s-au pupat și îmbrățișat de mai multe ori. Cele două sunt de nedespărțit și petrec mult timp împreună.

Ramona și Irina au plecat la Bacău, orașul natal al surorilor Gabor. Fotomodelul și Irina Columbeanu au avut o întâlnire cu rudele pe care nu le-au vizitat de multă vreme, dar au mers și la cimitir, la mormintele părinților surorilor Gabor, bunicii Irinei.

Cele două nu ratează nicio ocazie să se pozeze împreună. Astfel, Ramona și Irina s-au fotografiat și imaginea a ajuns pe rețelele de socializare. Amândouă sunt cu zâmbetul pe buze.

Ramona Gabor, mai mândră ca oricând de nepoata ei. Cum s-a fotografiat alături de Irina Columbeanu

Irina Columbeanu, apropiată de tatăl său

Irinel Columbeanu povestea că fiica lui îl sună des din SUA și stau mult de vorbă. Revederea celor doi de la aeroport a fost una emoționantă, iar fostul milionar a făcut și un gest superb pentru Irina, i-a dăruit un buchet de flori.

Adolescenta a făcut câteva declarații despre revenirea în țară și a mărturist că i-a fost dor de părintele său, pe care nu îl mai văzuse de șase ani.

”Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă. (…)

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu, pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Parteneri
𝙍𝙚𝙯𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩𝙚 𝙀𝙫𝙖𝙡𝙪𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙉𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙖 2024 AICI. Urmeaza pasii sa-ti afli 𝐧𝐨𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐄𝐃𝐔.𝐑𝐎
Redactia.ro
Plăcintă cu dovlecel, brânză feta și mărar. Un aperitiv care o să te cucerească de la prima înghițitură
Click.ro
Cristina Ich, pozată GOALĂ în pat! Imaginea INDECENTĂ e pe net
Vocea.biz
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei
Digi24
Monica Dascalu, de nerecunoscut după ce a născut. Cum arată la 46 de ani / FOTO
Unica.ro
Un desert ieșit din comun. Spaghete de înghețată
EVZ.ro
Cine sunt victimele accidentului de la Suceava. Părinții și doi copii au murit pe loc, când se întorceau din vacanță
Spynews
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
Capital.ro
Au apărut imagini cu fosta învățătoare din Zărnești, care a dispărut de o săptămână. Nepoata: „Mi se pare ciudat ca ea să fi uitat cine e și să se plece”
Antena 3
Imaginile cu Emily Burghelea au șocat pe toată lumea. Vedeta, cu fața umflată și plină de vânătăi după vacanța în Mauritius. Ce a pățit
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Spynews.ro
Horoscopul banilor pentru luna iulie. Astrele ajută 3 zodii și le sfătuiește pe celelalte să fie atente cu cheltuielile
Realitatea.net
Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt
Antena 1
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro