Ramona Gabor este în culmea fericirii! Ce veste le-a dat fanilor. “Vin schimbări majore”

Ramona Gabor este în culmea fericirii! Ce veste le-a dat fanilor. “Vin schimbări majore”
Ramona Gabor este în culmea fericirii! Ce veste le-a dat fanilor. “Vin schimbări majore”

Lăsând în spate un trai confortabil, unde lumea o cunoștea și abia devenise ținta tuturor bărbaților din showbiz-ul autohton, Ramona Gabor a luat-o de la zero în Emiratele Arabe. De mai bine de 8 ani, viața sa este desprinsă din povești. Afaceri, vacanțe luxoase, mulți pretendenți în jur, dar mai lipsește ceva.

Ramona Gabor, veste de zile mari: Vin schimbări majore

Ramona Gabor a ales Dubaiul, în urmă cu 8 ani. De atunci, România este a doua casă, căci a reușit să-și mute toată viața în țara acoperită de nisipuri. Lucrează ca model într-unul dintre cele mai costisitoare orașe din lume și nu de mult a devenit expert în diamante. Bruneta se hotărâse, în urmă cu un an, să se mute în Los Angeles, unde e stabilită de mult timp sora sa, Monica Gabor, dar s-a răzgândit și a rămas tot în Dubai.

Judecând după imaginile postate pe Instagram de către aceasta, pare că a fost cea mai bună decizie. Șatena se pozează în cele mai scumpe restaurante, iar garderoba sa constă în branduri de top.  În plus, Ramona și-a anunțat fanii, de curând, că urmează să își lanseze o linie de parfumuri și una de produse pentru îngrijirea pielii.

”Abia aștept!”

„Odată cu schimbările majore din viața mea de acum, vreau să reflectez puțin asupra a ceea ce m-a determinat să fiu unde sunt azi. Crescând într-un oraș din N-E României, nu am știut niciodată ce vreau în viață, știam doar că vreau mai mult. Acum, multe sunt diferite pentru fiecare dintre noi, dar sunt atât de recunoscătoare că m-am lăsat condusă de determinare și perseverență să creez o lume de care sunt îndrăgostită.

 

View this post on Instagram

 

With HUGE changes coming into my life right now , I want to reflect a little on what made me be where I am today. Growing in a town in N-E of Romania I never really knew what I wanted in life , I just knew that I want more . Now, more is different for each of us but I’m just so grateful that I’ve always been driven by determination and persistence to create a world which I love. I am currently working on launching a line of skincare and a line of perfumes. I know this will be so challenging on the long run (it already is) but I’m so confident that it will be a game changer on so many levels. Can’t wait to share with you the final products very soon . I so appreciate your constant support and I know that I’d probably wouldn’t do as much if I wouldn’t get a push from you from time to time. ❤️ What are your goals this year?

A post shared by Ramona Gabor (@ramonagabor) on

În prezent, lucrez la lansarea unei linii de produse pentru îngrijirea pielii și o linie de parfumuri. Știu că acest lucru va însemna o provocare pe termen lung (deja este). Abia aștept să împărtășesc cu voi produsele”, a scris Ramona Gabor pe Instagram.