Ramona Gabor a revenit în Dubai, chiar dacă traiul e scump. ”Te costă 4.000 de euro să trăiești decent!”

Ramona Gabor a revenit în Dubai, chiar dacă traiul e scump. ”Te costă 4.000 de euro să trăiești decent!”

Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, s-a întors în Dubai, acolo unde și-a construit o carieră. Deși plănuia să se mute la sora ei, în Los Angeles, vedeta a renunțat la planurile sale, susținând că în Dubai are tot ce îi trebuie pentru a duce un trai decent: ”relații conexiuni, afaceri”. ”Am o viață minunată aici”, spune Ramona într-un amplu interviu, potrivit OK Magazine.

A vrut la Los Angeles, dar nu voia s-o ia de la zero

Pentru cei care nu știu cu ce se ocupă vedeta acolo, ei bine, aceasta visează să aibă propriul business în zona de beauty, fapt pe care nu l-ar fi putut face în Los Angeles, acolo unde inițial dorea să se realizeze, alături de sora sa mai mare.

”Aici e mult mai uşor. Costă destul de mult, dar nu e un proces sinuos, trebuie să ai un avocat care îţi face toate actele. Acolo este foarte diferit şi greu, dacă nu eşti rezident. Trebuie să te încadrezi în anumite reguli mult mai stricte. Aici ştiu mersul, ştiu la ce uşă să bat, acolo e totul nou”, a declarat Ramona Gabor pentru sursa mai sus citată.

Ramona Gabor pare că a dat lovitura pe tărâmul mult-visat, aceasta reușind chiar să-și să-și ia un apartament.

”Apartamentul l-am achiziţionat pentru a avea o proprietate în Dubai, pentru că îmi place mult acest oraş şi orice întorsă­tură ar lua viaţa mea, să am un loc în care să mă întorc. Iubesc Dubaiul! Este mai mult o investiţie, nu ştiu dacă voi locui sau îl voi în­chiria. E un fel de apart-hotel, complet mobi­lat şi cu toate facilităţile. Se află la cinci minu­te de Dubai Marina şi l-am cumpărat pentru că va fi aproape şi de expoziţia Dubai 2020, cea mai mare din lume şi mi s-a părut OK ca investiţie”, afirmă sora Monicăi Gabor.

Costuri uriașe pentru o locuință în Dubai

Ramona Gabor spune că pentru un apartament în Dubai trebuie să scoți din buzunar undeva la 300.000-400.000 de euro, iar pentru o garsonieră:  150.000 euro.

Însă vedeta a plătit o sumă uriașă pentru a avea o proprietate: Dacă apartamentul este peste 1 mil. AED, adică peste 250.000 euro, atunci viza de rezidenţă este pe proprietate. De-asta l-am şi cumpărat, pentru că am vrut să nu mai depind de nicio companie pentru viză!”, spune aceasta.

Cu toate că duce o viață de vis în Dubai, Ramona Gabor recunoaște că acolo traiul decent costă: ”Dacă vrei să îţi închiriezi singur o casă decentă, doar chiria ar fi peste 2.000 euro, cheltuielile cam la fel, deci vreo 4.000 de euro ca să ai un trai bun, decent. Viaţa e scumpă”, conchide vedeta căreia însă îi lipsesc natura și aerul curat din Los Angeles!… Dar din România?!…

Urmăriți Playtech.ro și pe