Ramona Gabor a ajuns pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă acum cu vedeta

Ramona Gabor a ajuns pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă acum cu vedeta
Ramona Gabor a ajuns pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă acum cu vedeta

Ramona Gabor a făcut o vizită medicilor, însă nu pentru o problemă de sănătate, ci pentru o intervenție non-invazivă. Vedeta s-a filmat în timp ce se lăsa consulatată de doctor și le vorbea admiratorilor săi din mediul virtual despre intervenția pe care urmează să și-o facă la nivelul feței.

Ramona Gabor, pe mâna medicilor. A transmis totul LIVE

Despre Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, s-a spus că ar avea numeroase operații estetice. Vedeta a declarat pentru okmagazine.ro că, în afară de augmentarea sănilor, a încercat să-și facă modificări la gambe, la recomandarea medicului ei, însă a sfârșit prin a scote implantul, din cauză că rezultatul a fost cel nedorit de ea. Cât despre nas, intens discutat, aceasta spune că a avut doar o micșorare, nicidecum o rinoplastie. În rest, Ramona Gabor susține că este vorba despre trucuri de machiaj.

„Eu, când eram mai mică și mai naivă, mi-am făcut operații estetice, dintre care doar una este vi­abilă, pentru că celelalte nu au fost de succes. S-a tot discutat despre operațiile estetice ale Ramonei, că aș avea multe, că uite cum arăta înainte. Atunci eram un copil, nici măcar nu știam că îmi pot contura sprâncenele sau că pot să îmi evidențiez pomeții cu blush. Acum știu mult mai multe trucuri”, a declarat Ramona Gabor.

Drumul de la fata din Bacău, la doamna rafinată din Dubai

Din București, a plecat direct în Dubai și nici acolo nu a fost ușor la început. Din 2012, de când locuiește în Dubai, Ramona Gabor este schimbată total. Mereu stilată, elegantă, se întâlnește cu oameni de succes și trece pragul numai restaurantelor de lux.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI