Ramona de la Clejani, momente cumplite cu fostul soț: ‘Mă trata ca pe o sclavă’

Ramona de la Clejani, momente cumplite cu fostul soț: ‘Mă trata ca pe o sclavă’
Ramona de la Clejani a trecut printr-un coșmar. Ce s-a întâmplat în căsnicia ei

Ramona de la Clejani și-a deschis sufletul și a spus totul despre suferința prin care a trecut alături de fostul soț! Bruneta și-a încheiat socotelile cu tatăl copiilor săi, dar abia acum a avut curajul să dea cărțile pe față.

Prin ce chin a trecut Ramona de la Clejani cu fostul soț. Abia acum a spus totul

Ramona de la Clejani a încercat, timp de mai mulți ani, să se despartă într-un mod oficial de bărbatul ce i-a fost soț. Totuși, fiica lui Ioniță de la Clejani abia acum a putut să pună punct căsniciei și să divorțeze după ce a trecut printr-un adevărat coșmar.

Bruneta a dezvăluit că ruptura dintre ea și soț s-a produs cu mulți ani în urmă după ce a fost supusă unor agresiuni. Ba chiar, se pare că bărbatul aducea în timpul căsniciei și alte femei, așa că Ramona de la Clejani nu a mai putut să treacă peste tot ce i s-a întâmplat.

„Eu nu mai sunt de şapte ani cu tatăl fetițelor mele, de curând am revenit la numele de Manole. Ruptura dintre noi a pornit din cauza nenumăratelor agresiuni la care am fost supusă.

Eu nu am greşit cu absolut nimic în căsnicia pe care am avut-o, mi-am dorit din suflet o familie, dar am nimerit pe mâna cui nu mă merita.

Am trecut prin multe momente grele, dar de departe cea mai dureroasă perioadă a fost când trebuia să accept să aducă alte fete în casa în care locuiam.”, a spus aceasta pentru Cancan.

Cum era tratată Ramona de la Clejani de fostul soț: ‘Nu mă respecta’

Ramona de la Clejani speră să uite cea mai neagră perioadă din viața ei. Aceasta a trecut prin clipe grele, mai ales pentru că fostul partener nu o trata așa cum trebuie. Fiica lui Ioniță de la Clejani a mărturisit că nu se simțea respectată în fostul mariaj.

„M-a dezamăgit faptul că nu mă respecta, mă trata ca pe o sclavă nu ca pe o soție! Nu aş schimba nimic din trecut. Acea perioadă este funingine din care eu am luptat să fac lumină în jurul meu.

Dacă aş putea să dau timpul înapoi aş fi mai atentă la cei din jurul meu, dar probabil nu m-a ajutat nici experiența vieții atunci, doar pentru copii îmi pare rău ca nu mi-am dorit să fie așa…”, a mai spus Ramona de la Clejani pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI