02 dec. 2022 | 14:11

Raluka are un iubit celebru și plin de bani. Cine este milionarul care i-a furat inima

Monden
Raluka are un iubit celebru și plin de bani. Cine este milionarul care i-a furat inima
Raluka are un iubit celebru: cine este bărbatul?

Raluka este una din cele mai cunoscute și iubite cântărețe de la noi. Aceasta este prezentă în fața fanilor de ani buni, dar cu toate astea a decis încă de la primele apariții să își țină viața personală departe de urechile tuturor. Iată că acum s-a aflat cine este bărbatul care o face să zâmbească. Cel din urmă este și el o persoană publică și are afaceri de succes. Fanii au rămas surprinși de alegerea făcută de solistă.

Raluka iubește din nou: cine este bărbatul care i-a furat inima?

Raluka face parte din showbiz-ul românesc de ani buni, dar în tot acest timp a hotărât să își țină viața personală departe de urechile tuturor. Solista se pare că a tras lozul norocos acum și nu se mai ferește. Mai exact, bruneta și-a găsit un partener care o iubește și are milioane de euro în cont. Tânăra l-a cunoscut pe bărbatul care i-a furat inima chiar în Mexic.

Acesta are 55 de ani, iar ea 33, dar cu toate astea cei doi au hotărât că vârsta este doar un număr. Afaceristul evreu are o relație acum cu celebra fostă jurată de la ,,SuperStar România”, dar își întreține în continuare fosta soție și cei patru copii. Noua poveste de dragoste a vedetei a început după ce a mers în vacanță într-un resort de lux din Mexic, chiar unul deținut de Guy Kouris, iubitul său actual.

Ce problemă există în noul cuplu?

Cei doi se pare că nu au stat prea mult pe gânduri și după ce s-au văzut s-au îndrăgostit nebunește. Mai mult decât atât, bruneta le-ar fi spus apropiaților că are planuri mari cu afaceristul, conform cancan.ro. Amorezii rămân totuși extrem de discreți și doar își urmăresc activitatea în mediul online, dar nu au poze împreună.

Raluka ar vrea să avanseze relația, dar se pare că partenerul său nu și-ar dori același lucru. Cel mai probabil cel din urmă este rezervat în ceea ce privește întemeierea unei familii pentru că a mai trecut prin așa ceva. De asemenea, el nu vrea să renunțe la afacerile și traiul din Mexic, și nici solista nu este încântată de ideea de a-și abandona cariera din România.

Cu toate astea, ei se pare că au ajuns la un numitor comun și fac naveta pe cât de des posibil, conform sursei citate. Mai mult decât atât, cântăreața se pregătește ca iubitul să aterizeze pe meleagurile noastre chiar în luna decembrie pentru a-și petrece împreună sărbătorile.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro