Raluka are un iubit celebru și plin de bani. Cine este milionarul care i-a furat inima

Raluka are un iubit celebru și plin de bani. Cine este milionarul care i-a furat inima
Raluka are un iubit celebru: cine este bărbatul?

Raluka este una din cele mai cunoscute și iubite cântărețe de la noi. Aceasta este prezentă în fața fanilor de ani buni, dar cu toate astea a decis încă de la primele apariții să își țină viața personală departe de urechile tuturor. Iată că acum s-a aflat cine este bărbatul care o face să zâmbească. Cel din urmă este și el o persoană publică și are afaceri de succes. Fanii au rămas surprinși de alegerea făcută de solistă.

Raluka iubește din nou: cine este bărbatul care i-a furat inima?

Raluka face parte din showbiz-ul românesc de ani buni, dar în tot acest timp a hotărât să își țină viața personală departe de urechile tuturor. Solista se pare că a tras lozul norocos acum și nu se mai ferește. Mai exact, bruneta și-a găsit un partener care o iubește și are milioane de euro în cont. Tânăra l-a cunoscut pe bărbatul care i-a furat inima chiar în Mexic.

Acesta are 55 de ani, iar ea 33, dar cu toate astea cei doi au hotărât că vârsta este doar un număr. Afaceristul evreu are o relație acum cu celebra fostă jurată de la ,,SuperStar România”, dar își întreține în continuare fosta soție și cei patru copii. Noua poveste de dragoste a vedetei a început după ce a mers în vacanță într-un resort de lux din Mexic, chiar unul deținut de Guy Kouris, iubitul său actual.

Ce problemă există în noul cuplu?

Cei doi se pare că nu au stat prea mult pe gânduri și după ce s-au văzut s-au îndrăgostit nebunește. Mai mult decât atât, bruneta le-ar fi spus apropiaților că are planuri mari cu afaceristul, conform cancan.ro. Amorezii rămân totuși extrem de discreți și doar își urmăresc activitatea în mediul online, dar nu au poze împreună.

Raluka ar vrea să avanseze relația, dar se pare că partenerul său nu și-ar dori același lucru. Cel mai probabil cel din urmă este rezervat în ceea ce privește întemeierea unei familii pentru că a mai trecut prin așa ceva. De asemenea, el nu vrea să renunțe la afacerile și traiul din Mexic, și nici solista nu este încântată de ideea de a-și abandona cariera din România.

Cu toate astea, ei se pare că au ajuns la un numitor comun și fac naveta pe cât de des posibil, conform sursei citate. Mai mult decât atât, cântăreața se pregătește ca iubitul să aterizeze pe meleagurile noastre chiar în luna decembrie pentru a-și petrece împreună sărbătorile.

Urmăriți Playtech.ro și pe