Raluca Turcan, transformată total de operațiile estetice. Cum arată natural! FOTO

Raluca Turcan, transformată total de operațiile estetice. Cum arată natural! FOTO
Raluca Turcan, transformată total de operațiile estetice

Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, este transformată total de operațiile estetice. Cum arată natural? Ce intervenții și-a făcut?

Raluca Turcan este transformată total de operațiile estetice

Raluca Turcan e clar că are o istorie politică, dar are și o înfățișare care face ravagii. Turcan actriva din anul 2000 pe scena politică românească, iar de-a lungul timpului a fost de mai multe ori în vizorul presei după ce s-a vehiculat că ar fi recurs la mai multe operații estetice, pentru a arăta după bunul plac.

Mai clar, s-a speculat că Turcan și-ar fi făcut unele îmbunătățiri la nivelul feței, însă, când a fost întrebată despre un posibil implant mamar, aici a venit o reacție. „Aș vrea eu silicoane”, a spus, surâzând, în urmă cu mai mulți ani.

Specialiștii confirmă intervențiile

Raluca Turcan nu a arătat mereu așa. Oficialul are acum o înfățișare care este rezultatul multor operații estetice. Cu o simplă căutare pe Google, putem observa că la începutul carierei sale avea un alt chip. Dincolo de machiaj și breton, care acum lipsește, specialiștii au confirmat, fiind contactați de click.ro, că a ”umblat” la unele aspecte. Este vorba de riduri, sprâncene și cearcăne. Profesioniștii au apreciat, totuși, mâna bună a medicului, căci intervențiile sunt cât se poate de discrete și conturează un look foarte natural.

„În ceea ce privește fața, putem observa un mic lifting al sprâncenelor cu fire de suspensie. Liftingul sprâncenelor este o intervenţie chirurgicală estetică prin care se ridică sprâncenele lăsate, sprâncene având uneori aspect de încruntare.

Raluca Turcan, transformată total de operațiile estetice. Cum arată natural! FOTO
Raluca Turcan, transformată total de operațiile estetice

După cum se poate vedea, cearcănele au dispărut, iar acest lucru e posibil cu ajutorul a două proceduri: fie se injectează, fie se face o blefarolpastie inferioară. Buzele sunt mai conturate, iar șanțurile nazolabiale au dispărut datorită injecțiilor cu botox. Evident, coafura aduce un mare plus, caci bretonul nu o avantaja deloc”, a spus un specialist pentru sursa menționată mai sus.