Raluca Dumitru de la Survivor România, în fanteziile lui Fulgy. Ce a făcut fiul Clejanilor

Raluca Dumitru de la Survivor România, în fanteziile lui Fulgy. Ce a făcut fiul Clejanilor
Raluca Dumitru, obiectul fanteziilor tânărului

Fiul celebrilor Viorica și Ioniță din Clejani, Fulgy, nu ezită să șocheze audiența. Cele mai recente pățanii ale sale l-au trimis direct la psiholog. Culmea este că astfel de ieșiri nu le are de ieri, de azi, ci de mai multă vreme. Un astfel de episod o implică pe Raluca Dumitru, concurenta de la „Survivor România” și, bineînțeles pe Fulgy.

Fulgy a ajuns să fie internat la cererea părinților

După mai multe ieșiri din peisaj, Fulgy  a încălat legea din nou. După ce fusese prins sub influența substanțelor narcotice, Fulgy a fost arestat pentru 29 de zile. Numai că, ulterior, s-a aflat că acesta a fost trimis direct la un centru de reabilitare ce se află în jurul comunei Grădiștea din județul Ilfov.

Conform relatărilor lui Ioniță din Clejani, Fulgy ar fi ajuns acolo char la cererea sa. Dezvăluirile le făcea în cadrul emisiunii „XtraNigt Show”. Deși în primă fază cei doi părinți negau denunțul, în cele din urmă Ioniță a fost cel care a recunoscut acest lucru. Numai că ieșirile lui Fulgy din peisaj nu sunt de ieri de azi. În trecut a mai avut astfel de ieșiri, unele dintre ele chiar șocându-și fanii.

Raluca Dumitru, obiectul fanteziilor tânărului

Pe vremea când Fulgy avea 15 ani, făcea comentarii, cel puțin bizare, la adresa popularei concurente „Survivor România”, Raluca Dumitru. Pe atunci bruneta se afla într-un studio de televiziune, îmbrăcată provocator. La poza publicată de Fulgy pe rețelele de socializare, acesta comenta tendențios la adresa Ralucăi Dumitru. ”Ce frumusețe”, era comentariul făcut de tânărul de 15 ani pe atunci, Fulgy. De altfel tânărul mărturisea că pentru el vârsta nu ar fi nicio probemă, având în vedere că prima sa parteneră ar fi avut 28 de ani, iar el doar 12. O altă mărturisire făcută de Fulgy era că nu este interesat să aibă vreo relație stabilă, ci doar partenere de amor.

„Eu nu pot să am o prietenă… Nu pot… Pur și simplu nu pot… Nu pot să am doar una! Sunt foarte tânăr încă și vreau doar aventuri. Eu ies cu una la o cafenea și mă sună alta! Dimineață, mă văd cu cineva și până seară, mai trec 5-6 prin mine. Și nu copile! Nu prea îmi plac copilele, pentru că eu sunt o persoană matură!

Chiar dacă nu par! La mine, totul se bazează pe s… Ador femeile frumoase. Și chestia e că și ele mă adoră! Și, sincer, dacă nu știi cum să te porți nu ai șanse. Poți să fii oricât de frumos, bogat etc… Trebuie o vrăjeală bună și eu o am”, declara Fulgy într-un interviu.