Decizia neașteptată în cazul lui Fulgy. Unde se află în acest moment, de fapt

Decizia neașteptată în cazul lui Fulgy. Unde se află în acest moment, de fapt
Unde se află Fulgy, de fapt. Ioniță de la Clejani l-a dat de gol

Fulgy, fiul Clejanilor, a comis-o din nou! Chiar dacă toată lumea credea că acesta se află după gratii pentru 29 de zile după ce a fost prins la volan de autorități sub influența unor substanțe interzise și după a avut un comportament bizar, se pare că acesta se află într-un alt loc.

Unde se află Fulgy. Toată lumea credea altceva

Recent, internauții aflau că Ioniță de la Clejani și-a reclamat propriul fiu și a cerut să fie închis o perioadă. Iată că Fulgy se află în cu totul alt loc, iar tatăl său l-a dat de gol! Reporterii Xtra Night Show l-au surprins pe soțul Vioricăi de la Clejani mergând la un centru de reabilitare ce se află în jurul comunei Grădiștea din județul Ilfov. Cântărețul a fost văzut în locul ce aparține de primăria comunei în jurul orei 18:00.

Fulgy se află într-un centru ce se ocupă de tineri, dar și de alte persoane ce au avut probleme din cauza consumului de droguri, alcool sau alte vicii. Totuși, fiul Clejanilor nu stă acolo pe bani puțin. Se pare că un pachet de cazare și consiliere lunară ajunge la peste 2.000 de euro și băiatul lui Ioniță va sta în acest loc în cele 29 de zile, nu în arest, așa cum se credea.

Cum a ajuns Fulgy pe mâna autorităților. Ce s-a întâmplat cu fiul Clejanilor, de fapt

Ioniță și Viorica de la Clejani au încercat să își apere fiul și celebrul interpret de muzică de petrecere a susținut că nu l-ar fi denunțat, de fapt, pe băiatul său. Totuși, în documentul oficial transmis de Poliție se demonstrează faptul că acesta a cerut ajutorul autorităților după ce Fulgy s-a comportat extrem de bizar, și-a amenințat familia și a susținut că își va face rău.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată în comunicatul oficial al Poliţiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI