Raluca Bădulescu, prima reacție după ce a fost prinsă sedată la volan. Ce i-a spus lui Teo Trandafir

Raluca Bădulescu, prima reacție după ce a fost prinsă sedată la volan. Ce i-a spus lui Teo Trandafir
Raluca Badulescu, despre scandalul dupa ce a fost prinsa sedata la volan

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost implicată, recent, într-un scandal de zile mari, după ce a fost acuzată de faptul că ar fi fost surprinsă la volan, în timp ce era sub influența unor substanțe interzise.

Raluca Bădulescu, adevărul despre faptul că ar fi fost „sedată” la volan

Sătulă de zvonuri și acuzații infame care au fost aduse la adresa sa, Raluca Bădulescu a făcut lumină în acest caz și a declarat ce s-a întâmplat, de fapt. Diva a fost oprită de către polițiști și supusă anumitor teste.

Jurata de la Kanal D a testat negativ pentru alcool și droguri, însă în organismul ei s-ar fi găsit urme de benzodiazepine. Raluca Bădulescu a specificat că aceste medicamente sunt somnifere, ce i-au fost prescrise de medic.

„Am văzut doar vreo două titluri. Ca de obicei, titlurile sunt titluri. Este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, în cantitatea recomandată de medic.

Într-o seară, când ne întorceam de la filmări, toate bune și frumoase. Eram puțin obosită după o zi întreagă. Munca aceasta în televiziune presupune mai mult decât să ne facem părul frumos și să ne aranjăm.

M-a oprit Poliția, mi-a cerut carnetul. A ieșit negativ testul de alcool. Am făcut și testul pentru substanțe interzise. La absolut toate substanțele rezultatul a fost negativ. A ieșit pozitiv pe benzodiazepine.

Sunt substanțe care se găsesc în anxiolitice și cele prescrise pentru tulburările somnului. După aceea, am fost la INML. Era un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte, dar substanța rămăsese în sânge.” a declarat Raluca Bădulescu la Teo Show.

„Luase o pastilă pentru somn, cu o zi înainte!”

Agenții de la Brigada Rutieră au oprit-o pe vedeta Kanal D pe 12 noiembrie, la ora 3:21, pe Strada Crăciun, nr. 112, din Sectorul 1 al Capitalei.

Ceea ce părea a fi un control de rutină, s-a transformat în dosar penal pentru vedetă. Pentru că nu părea în apele ei, oamenii legii i-au cerut Ralucăi Bădulescu să facă un test anti-drog. Testul a ieșit pozitiv, așa că polițiștilor li s-au confirmat bănuielile.

„Raluca nu este speriata că a prins-o Poliția, am vorbit acum cu ea, luase o pastilă pentru somn, cu o zi înainte, voia să doarmă, suferă de insomnii.

Această substanță se regăsește în compozitia pastilei. Ea vine la filmări la Kanal D, e activă, nu sunt probleme.”, au declarat surse din Kanal D în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI