Raluca Bădulescu, lovitură devastatoare! Se operează din nou

Raluca Bădulescu, lovitură devastatoare! Se operează din nou
Raluca Bădulescu, lovitură devastatoare! Se operează din nou

Raluca Bădulescu face parte din categoria vedetelor din România care sunt transparente în privința intervențiilor estetice, menite să le păstreze tinere și frumoase. Așa se face că jurata de la „Bravo, ai stil!“ nu a stat prea mult pe gânduri și a luat decizia de a-și opera… silicoanele! Cu ce probleme se confruntă blondina, aflați în paragrafele următoare.

Raluca Bădulescu are probleme cu silicoanele

În urmă cu șase ani, Raluca Bădulescu își punea implanturi, după ce slăbise de-a dreptul spectaculos, iar sânii i se lăsaseră vizibil. Înainte de toate, diva showbiz-ului românesc și-a făcut o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, reușind să dea joc cca. 70 de kilograme din cele 120, cât cântărea în 2013.

„Ea încearcă să slăbească, însă, până acum, nu prea a reușit. Bea ceaiuri, mănâncă puțîn și cât mai slab caloric, însă momentan nu are acele rezultate pe care și le dorește“, declara un apropiat al vedetei.

Apoi au urmat intervențiile de eliminare a pielii în exces, dar și cea de implant mamar. După operație, medicul a informat-o cu privire la fapul că sânii i se vor lăsa în timp, lucru care s-a și întâmplat. În momentul de fața blondina spune că nu mai poate ieși fără sutien din casă, fapt ce-i provoacă un disconfort uriaș.

Motivul pentru care vrea să se opereze

Jurata de la „Bravo, ai stil!“ s-a confesat unor apropiați că este nevoită să își facă o nouă intervenție.

„Sânii mei s-au lăsat. Și s-au lăsat mult. Nu pot ieși din casă fără sutien. Dar știam că asta se va întampla, de când m-am operat, medicul m-a pus în temă. Așadar, ca sânii mei să arate ca înainte, sunt nevoită să mă operez din nou“, le-a spus vedeta unor apropiați, potrivit ciao.ro.

Colac peste pupăză, Raluca se plânge și de celulită, de care are în plan să scape tot cu ajutorul medicilor esteticieni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI