13 feb. 2020 | 07:58

Raluca Bădulescu, atenționată de soțul și fiul ei. Care este ”viciul” juratei Bravo, ai Stil

Știri generale
Raluca Bădulescu, atenționată de soțul și fiul ei. Care este ”viciul” juratei Bravo, ai Stil
Raluca Bădulescu, atenționată de soțul și fiul ei. Care este ”viciul” juratei Bravo, ai Stil

Raluca Bădulescu este o mare împătimită a hainelor și accesoriilor, pasiune pe care a descoperit-o încă de când avea vârsta de cinci ani. A văzut obiectele strălucitoare la mama și la bunica ei, motiv pentru care a devenit extrem de atașată de ele.

Raluca Bădulescu, atenționată de soțul și fiul ei

Raluca Bădulescu este pasionată încă din copilărie de haine și de accesorii. De aceea, casa ei este plină de ”cârpe”, așa cum denumește ea hainele, spre disperarea soțului și a fiului ei. Prin urmare,  cei din urmă încearcă cu disperare să ajute să scape de ele.

“Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch apparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit”, a povestit Raluca Bădulescu, pentru

Raluca Bădulescu și soț

Raluca Bădulescu și soț

I-au prevăzut bătrânețea

„Și în bucătărie am câteva standere, pentru că este doar de decor bucătăria. Noi nu gătim acasă. Poate doar pentru un ceai să folosesc plita. Mâncăm în oraș sau comandăm acasă. Totul în casă este despre haine, pantofi și accesorii”, a mai povestit jurata ”Bravo, ai Stil„.

Raluca Bădulescu a declarat că copilul și soțul ei i-au făcut observație în acest sens, prevăzându-i o bătrânețe plină de … cârpe.

„Atât soțul, cât și copilul mi-au făcut observație în acest sens. Mi-au spus că voi ajunge o bătrânică, urcată pe o grămadă de cârpe, mergând pe stradă cu trei haine de blană, patru poșete agățate de mână, doi-trei căței după mine și dată cu ruj pe buze, peste contur. Mă atașez de lucuri, am foarte multe haine acasă, valorile materiale pe care le dețin, la sfârșitul zilei, sunt niște cârpe. Unii și-au construit vile, au mașini de lux, eu am o grămadă de cârpe”, a încheiat Raluca Bădulescu.

De ce poartă Raluca Bădulescu perucă

Pe lângă haine și accesorii, Raluca Bădulescu este o mare iubitoare de peruci, pe care le poartă în fiecare zi. Mulți au întrebat-o de ce, iar ea a mărturisit că este obligată de… repercusiunile trecutului. Și-a vopsit părul vreme de 30 de ani, iar din cauza decoloratului puternic, părul vedetei s-a subțiat foarte mult.

„Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro