Raluca Bădulescu a spus marele secret al relațiilor sale. Ce a învățat de la fiul său

Raluca Badulescu, despre secretul relatiilor sale

Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai Stil, Celebrities”, are un fiu care în curând va împlini vârsta de 18 ani, dar ea nu este căsătorită cu tatăl copilului ei, ci cu alt bărbat.

Raluca Bădulescu a spus marele secret al relațiilor sale

Raluca Bădulescu a povestit cum se înțelege cu fiul ei, dar și care este relația lui cu tatăl biologic și cu soțul ei.

”Nu știu când au trecut anii, îmi amintesc fiecare moment când ne duceam în vacanțe cu el, când era mic, toate clipele din copilăria lui, și acum se apropie de majorat. Sunt atât de multe amintiri și atât de multe lucruri care mă leagă de el și atât de repede s-au derulat lucrurile încât nu știu cand au trecut 18 ani. Aș vrea să dau timpul inapoi, mi se pare ca fiecare moment petrecut împreună este atât de prețios. Pandemia aceasta ne-a ținut mai mult timp împreună, am avut ocazia să povestim mai mult, sa stăm mai mult. Deși el are activitățile lui, ca orice adolescent. El este soarele întregii familii, este singurul copil din familia noastră, asa că noi, cu toții, gravităm în jurul lui. Noi încercăm să fim prietenii lui mai mult decât părinți; relaționăm cu el din postura de prieteni, ne înțelegem foarte bine, ne străduim să ținem pasul cu el. Asta este esența, noi să ținem pasul cu el, noi să ne adaptam dorințelor.”, a povestit Raluca Bădulescu pentru revista Viva.

Raluca Bădulescu: ”Florin îl iubește ca pe copilul lui”

Deși are o relație de 12 ani cu Florin, actualul ei soț, cei doi au ales să nu mai aibă alt copil în afară de Alex.

”Noi avem copil, respectiv pe Alex. Are doi tați, pe tata Florin și pe tata Vali. Suntem o familie extinsă, complexă, cu toții suntem părinții lui Alex, este unicul nostru rege. A fost alegerea noastră să nu mai avem alți copii în afară de Alex. Florin îl iubește ca și pe copilul lui”, a mai mărturisit Raluca Bădulescu.

Fiul Ralucăi Bădulescu avea vârsta de cinci ani când l-a cunoscut pe Florin, actualul soț al mamei sale, iar relația lor a fost și s-a menținut cât se poate de frumoasă.

”Alex avea în jur de 5 ani când l-am cunoscut pe Florin. Singurii tați pe care i-a cunoscut Alex au fost Vali, tatăl biologic, și Florin”, a conchis Raluca Bădulescu, pentru sursa citată.

Raluca Bădulescu, vedeta de la Kanal D, a lucrat ca corporatistă înainte de a face televiziune, lucrând în domeniul produselor petroliere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI