Rafila, reacție uluitoare la vorbele lui Tătaru. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Alexandru Rafila a râs în hohote de declarațiile făcute de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre evoluția pandemiei de coronavirus

Imagini de senzație cu microbiologul Alexandru Rafila, care s-au viralizat în mediul online! Acesta râde pur și simplu de declarațiile făcute recent de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Declarațiile legate de coronavirus și de trendul ascendent, dar în același timp…descendent, făcute de Nelu Tătaru, l-au amuzat teribil pe Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila a râs în hohote de declarațiile făcute de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre evoluția pandemiei de coronavirus

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost invitat în platoul Televiziunii Publice, unde a făcut declarații halucinante, chiar în ziua în care România înregistra un record negru: 419 pacienți erau internați la Terapie Intensivă.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (…). Eu aș vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus pe terapie intensivă”, a declarat Nelu Tătaru luni seară, la Tema zilei, în cadrul principalului Telejurnal.

”A vrut să spună că se așteaptă, probabil, la stabilizarea situației”

Ei bine, declarația a fost citită de mai multe ori de jurnalistul Marius Tucă, care a recunoscut cu mâna pe inimă că pur și simplu nu a înțeles ce vrea să spună autorul, Nelu Tătaru.

Invitat în platoul emisiunii lui Marius Tucă a fost chiar Prof. Dr. Alexandru Rafila, care este şeful Disciplinei de Microbiologie al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi şeful Laboratorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti.

Acesta a încercat să deslușească mesajul de altfel alarmant al ministrului Sănătății, însă nu a reușit decât să izbucnească în râs, după cum puteți vedea în clipul video. După ce s-a oprit cu greu din râs, Alexandru rafila a spus că Nelu Tătaru a vrut să spună că se așteaptă, probabil, la stabilizarea situației.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI