Rafael Nadal, veste imensă după Roland Garros. Va fi tată pentru prima oară FOTO

Rafael Nadal, veste imensă după Roland Garros. Va fi tată pentru prima oară FOTO
Rafael Nadal a cucerit pentru a 14-a oară titlul la Roland Garros, adunând un număr record de 22 de trofee de Grand Slam

Rafael Nadal, veste imensă după Roland Garros. Triumfător pentru a 14-a oară pe zgura pariziană, campionul spaniol a ajuns la cel de-al 22-lea trofeu de Grand Slam câștigat. Chinuit de boala care-i afectează piciorul stâng, ibericul a început un nou tratament. Dar Rafael Nadal este aproape și de cea mai mare victorie a vieții sale, el urmând să devină tată pentru prima oară.

Rafael Nadal, veste imensă după Roland Garros

Rafael Nadal, veste imensă după Roland Garros. Campionul spaniol a câștigat pentru a 14-a oară turneul de pe zgura pariziană într-o manieră entuziasmantă. El a ajuns la 22 de trofee de Grand Slam, după ce s-a impus și la Australian Open, la începutul anului.

Nadal suferă, însă, de sindromul Muller-Weiss, o boală foarte rară. Boala se manifestă prin deformarea unuia dintre cele șapte oase ale labei piciorului. Ibericul a mărturisit că va încerca un nou tratament, după ce, până acum, a „funcționat” cu antiinflamatoare și injecții.

„Va fi o injecție cu radiofrecvență pe nerv și vom încerca să-l ardem puțin. Să creez impactul pe care îl am acum asupra nervului pentru o perioadă lungă de timp. Dacă funcționează, voi continua. Dacă asta nu funcționează, atunci va fi o altă poveste. Și apoi trebuie să-mi răspund, trebuie să mă întreb dacă sunt gata să fac un lucru major fără a fi sigur că lucrurile merg corect, de exemplu, o intervenție chirurgicală majoră care nu îmi garantează că voi putea fi din nou competitiv. Deci, să facem pas cu pas, așa cum am făcut toată cariera mea de tenis”, a declarat spaniolul, conform Eurosport.

Va fi tată pentru prima oară

Rafa Nadal este căsătorit din 2019 cu iubita sa încă din vremea liceului, Maria Francisca Perello, cunoscută ca Xisca. Nunta celor doi a avut loc la o fortăreață declarată cea mai scumpă proprietate din Mallorca. Mai precis, este vorba despre o proprietate britanică a Lordului Lupton, cunoscută drept „La Fortaleza”. Xisca, soția tenismenului, este absolventă de Marketing și a preluat mare parte din sarcinile organizatorice ale Fundației Rafael Nadal.

Soția lui Nadal este o persoană incredibil de retrasă, căreia nu-i place să apară în prim-planul vieții soțului său, de aceea nici nu e prezentă la turneele acestuia.

„Nu e o lume din care vreau să fac parte și nici nu cred că Rafa ar fi ales să fie cu o femeie care și-ar fi dorit asta în viață”, a declarat Xisca Nadal, acum câțiva ani.

Jucătorul de 36 de ani și „jumătatea” sa locuiesc în Mallorca, în insulele Baleare, unde și-a cumpărat o impunătoare reședință cu vedere la Mediterana, pe care a dat aproximativ 3 milioane de lire sterline, în 2013. Se spune că renovarea proprietății în stilul dorit de Nadal a durat 7 ani.

Nadal este aproape de cea mai mare victorie a vieții sale. Conform publicației Hola!, soția sa este deja gravidă, după cum demonstrează și burtica cu care a apărut pe o plajă unde cei doi se relaxau.

„Evident că aș fi încântat să am copii: băieți, fete… Sunt o persoană care iubește copiii și un om de familie”, spunea Nadal cu ceva timp în urmă. Deocamdată, cuplul Nadal și-a luat o mică vacanță la bordul super iahtului pe care-l dețin. Nadal a cumpărat catamaranul 80 Sunreef Power, cu aproape 5 milioane de euro, ce a devenit un loc favorit pentru relaxarea cu prietenii și familia.

Sursa foto: Instagram/Rafael Nadal

Urmăriți Playtech.ro și pe